2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı. 2023’ün bitimine günler kala, yeni yılla ilgili hepimiz büyük bir heyecan ve umut içerisindeyiz. Birçok kişi 2024 yılında burcunu nelerin beklediğini araştırıyor. Peki, 2024 yılında Başak burcunu neler bekliyor? İşte Hande Kazanova'dan 2024 Başak burcu yorumu...

burç-1

2024 BAŞAK BURCU YORUMU

Başak burçları 2024 yılında seyahat alanlarınız çok açık. Bolca seyahat edebilir, yeni insanlarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenmeye çok açıksınız.

Bizi takip eden öğrenci Başaklar varsa çok güzel fırsatlarınız var. Örneğin ders ya da sınavdan yana güzel gelişmeler altında olacaksınız. Yılın ilk yarısı Başaklar bu anlamda şanslısınız. Fakat yılın ikinci yarısı Terazi ve yükselen Teraziler bu şansı alacaklar. Başaklar, Teraziler, Balıklar ve Koçlar öğrenim ile ilgili konulardan yana bu sene şanslılar.

Satürn Başakların ikili ilişkiler ve özel hayatlarında dolaşmaya başladığı için bu konular önemli.

“İki yıl boyunca ilişkiden beklentim nedir?”, “Doğru bir ilişki içerisinde miyim?” gibi sorular soracaksınız kendinize.

Daha sağlam, daha oturaklı, belki yaşça daha olgun bir partnerle evliliğe adım atabilirsiniz. Ya da ilişkilerinizde böyle bir insana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Eğer 2012 yılından bu yana ya da geçtiğimiz dönemde inişli çıkışlı, fedakarlık gösterdiğiniz bir ilişkiniz varsa gerçekliklerle yüzleşeceksiniz. Çünkü Satürn orada “Ben artık gerçekleri görmeni istiyorum” diyecek.

O yüzden de Başak burcunun bunu görmesi gerekiyor. Fakat hiç tedirgin olmayın. Çünkü Satürn, önümüzdeki dönem size ilişkiler anlamında çok kalıcı işler, sağlam adımlar da verecek. Mesela işbirlikleri ya da yeni bir insanla tanışma gibi…

Parasal konular önemli. “Param yetecek mi?” gibi endişeler duyabilirler ancak endişelenmeyin. 8 Nisan’da elinize bir para geçebilir. Başkaları için bir şeyler yapmayı da ihmal etmeyin.

Kaynak: Haber Merkezi