Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı. 2023’ün bitimine günler kala, yeni yılla ilgili hepimiz büyük bir heyecan ve umut içerisindeyiz. Birçok kişi 2024 yılında burcunu nelerin beklediğini araştırıyor. Peki, 2024 yılında Aslan burcunu neler bekliyor? İşte Hande Kazanova'dan 2024 Aslan burcu yorumu...

burç-1

2024 ASLAN BURCU YORUMU

Başarılı astrolog Hande Kazanova, Haber Türk'te katıldığı programda 2024 yılını yorumladı. Kazanova, 2024 yılında Aslan burçları şunların beklediğini söyledi:

Bu sene kariyer ve meslek konularında bana kalırsa Aslan ve Başakları konuşacağız. Çünkü kariyerde, iş hayatında kendilerini gösterecekleri bir dönem.

29 Nisan Boğa burcu günlük burç yorumu 29 Nisan Boğa burcu günlük burç yorumu

Aslan burçları iş hayatlarında stabil koşullar oturtmak istiyorsunuz. Çünkü 2018 yılından bu yana bu konuları oturtmak çok da kolay değildi. Şimdi artık hayat sizleri biraz daha sağlamlaştırıyor.

Bu sene topluma en fazla fayda sağlayacak, göz önünde olacak ve en fazla konuşacağımız isimler Aslan burcu olacak. Bu, dizilerde izlediğimiz oyuncular da olabilir, haberde görünen bir kişi de olabilir.

Yılın ikinci yarısı 26 Mayıs’tan sonra çevre değişimlerine açıksınız. Yer değişikliği, muhit değişikliği, ülke ya da iş değişikliği yapabilirsiniz.

Çevreniz değişecek. Belki de her zaman gittiğiniz kuaföre, her zaman gittiğiniz bakkala gitmeyeceksiniz. Aktiviteler, davetler, organizasyonlardan yana şans ve fırsatlar sizleri bekliyor.

Parayla ilgili konular da oldukça önemli. Ortak parasal konulara önem vermeniz gerekiyor. Bu sene Aslan burçları, borç vermesin, kimse için borç almasın ya da kefil olmasın. Çünkü burada sıkıntı ve problemler olabilir.

Parayla ilgili konularda uzun zamandan beri gerçekçi davranamıyordunuz. Oysa bazı parasal konularda daha gerçekçi olmayı öğreneceksiniz. Neyi yapamadığınızı fark edeceksiniz.

Ancak ağustos ve aralık aylarını ayrı tutuyorum. Çünkü burada iki gezegenin çok ciddi birbiriyle etkisi olacak ve parasal konularda yanıltıcı etkiler devrede olabilir. Mesela yatırım yapıyorsanız, borsada spekülatif bir yatırımınız varsa bu dönem dikkatli olmakta yarar var.

Kaynak: Haber Merkezi