Gazeteci Haluk Yürekli, "Spor Gecesi Digital" programında yaptığı çıkışla Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı hedef aldı. Haluk Yürekli 10 Ocak 2024 tarihinde Yürekli, "BJK Başkanı, yöneticileri ve futbolla ilgili her şeyi tutmaya başladık. Bunu isterseniz tehdit olarak algılayın" ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Haluk Yürekli-1

Sosyal medyada geniş yankı bulan bu açıklamaların ardından, 11 Ocak 2024'te Haluk Yürekli, gelen tepkiler üzerine bir özür açıklaması yapmak zorunda kaldı. Yürekli, "Biz kimseyi tehdit etmeyiz, tehdit olarak algılayanlardan özür dileriz" dedi. Ancak, sosyal medya kullanıcıları, özür açıklamasını yetersiz buldu ve eleştirilerine devam etti.

Spor muhabiri Haluk Yürekli'nin "Spor Gecesi Digital" programında Beşiktaş Kulübü ve Başkanı Hasan Arat'a yönelik sert eleştirileri, programın diğer yarımcısı Gökhan Dinç ile bir basın toplantısında tartışmaya neden oldu. Sosyal medyada, Yürekli'nin çıkışının Gökhan Dinç'e destek olduğu yönünde vurgular yapılırken, eleştiriler de gündemde önemli bir yer tuttu.

hasan arat-1

Haluk Yürekli'nin "Spor Gecesi Digital" programında Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a yönelik açık tehdit içeren ifadeleri, sosyal medyada büyük tepki çekti. Beşiktaş taraftarları ve futbolseverler, kulüplerine yönelik yapılan her türlü tehdit ve saygısızlığı kınayarak, "Kimse Beşiktaş Kulübü'nü ve Başkanını tehdit edemez, saygısızlık yapamaz" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Gökhan Dinç (1)-2

Galatasaray'dan Memphis Depay bombası! Galatasaray'dan Memphis Depay bombası!

Beşiktaş Kulübü yönetimi ve Hasan Arat, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken, gelişmeleri yakından takip eden spor kamuoyu, Haluk Yürekli'nin sözleri ve ardından gelen özrü hakkında çeşitli spekülasyonlara neden oldu.

Kaynak: Haber Merkezi