6 Şubat tarihinde meydana gelen yıkıcı depremlerin sonrasında ülke genelinde sıkı bir destek seferberliği yaşandı. Haluk Levent ve kurucusu olduğu Ahbap Derneği de desteğini esirgemeyen isimler arasında yer aldıç Depremin ilk gününden beri hem deprem bölgesinde yardımlara kulak verdi, hem de bölgeye ihtiyaç olan listeleri uzaktan hazırladı. Birçok ünlüyle temas kuran Haluk Levent, onların da desteğini alarak çadırdan konteynere, yiyecekten giyeceğe her analmda yardım ulaştırmaya çalıştı. Levent, şimdi de depremzede gençlerin yanında olduğunu gösterdi. Kurucusu olduğu Akbap Derneği'nde iki depremzede genci istihdam ettireceğini duyurdu. İşte detaylar...

İki gence veriyor

Haluk Levent, depremzede bir gence Ahbap Derneği'nde iş verdiğini sosyal medyadan duyurdu. Levent paylaşımında şunlara yer verdi:

"Ailesinin tümünü depremde kaybeden  @cmyurtseve kardeşimle buluştuk.O artık benim kardeşim. Yardımcım olarak işe başladı. Ahbapta da 2 depremzede kardeşimizi istihdam edeceğiz. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır Haydi."

İşte Haluk Levent'in paylaşımı

Haber Merkezi