Kanal D'nin "Neler Oluyor Hayatta?" programının sunucularından Hakan Ural açıklamaları ile sık sık gündeme geliyor.

Hakan Ural

SETA Vakfı nedir? SETA Vakfı nedir?

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde İstanbul'da oy kullanacak Ural, Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasında kime oy vereceğini Sabah gazetesine verdiği röportajda açıkladı.

Hakan Ural Kimdir

Hakan Ural, “Benim oyum Sayın Murat Kurum'a; performansı göz kamaştırıcı, genç, kibirsiz” diyen Ural, "İmamoğlu çok hata yaptı" dedi.

Hakan Ural Ne Dedi

Ural, "Ben net bir şekilde, eğilip bükülmeden, amasız konuşan biriyim. Cumburbaşkanımızın bu ülkeye kazandırdığı binlerce eser var. Erdoğan'ın hakkını ödeyemeyiz! Bu ülke için çok emekleri geçti, hizmetleri oldu, Allah razı olsun. Ülkemiz ve milletimiz için yaptıklarından dolayı, onu hep destekledim, destekliyorum” dedi.

Hakan Ural Açıklama

Ural, “Sadece muhalif görüşlü arkadaşlar tarafından sözel küçümsemeye, saldırıya uğramam da aslında konunun gerçeğinin neyin hazımsızlığı olduğunu ortaya koyuyor. Canları sağ olsun, ben hiç kimseyi siyasi görüşü, tuttuğu takım, mezhebi gibi herhangi bir farklılığından dolayı düşman olarak görmüyorum, küçümsemiyorum. Allah herkesin çarşısına göre pazar versin” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi