27 Mart - 2 Nisan haftalık burç yorumları bize neler söylüyor? Haftalık, haftalık burç yorumları meraklıları aşk, evlilik, sağlık, kariyer gibi konularda 27 Mart - 2 Nisan haftalık burç yorumları araştırmaları ile neler yaşanacak merak ediyor. Peki, 27 Mart - 2 Nisan haftasında burçları neler bekliyor? Burç yorumları haberimizde!

koç

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkilerde iletişim odaklı olabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içinde yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

boğa

Boğa

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medyaya daha çok vakit ayırabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular ön plana çıkabilir, ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

ikizler

İkizler

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Benmerkezci hareket edebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İnsanlarla daha çok iletişim içinde olabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

yengeç

Yengeç

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Estetik ve güzellik gibi konular dikkatinizi çekebilir, imajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

aslan

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye önem verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız gibi bütçe konuları gündeminize gelebilir.

başak

Başak

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

terazi

Terazi

Pazartesi günü seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular ilgi alanınıza girebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyer konularına ağırlık verebilirsiniz. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri arkadaş gruplarınızla sosyalleşebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

akrep

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular odak noktanız olabilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri inançlarınızla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

yay

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işlere ağırlık verebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cuma ve cumartesi günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular karşınıza çıkabilir.

oğlak

Oğlak

Pazartesi günü rutin yaptığınız işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları organize edebilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

kova

Kova

Pazartesi günü sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili görüşmelerinizde yoğunluk yaşanabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Pazar günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz.

balık

Balık

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yatırım konuları ilginizi çekebilir. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çocuklarınıza daha çok vakit ayırabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bugünlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir.

Haber Merkezi