• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
18°

Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Asayiş

Erzincan-Sivas kara yolunda şarampole uçan tır alttan alev alarak yanmaya başlarken, sürücü son anda kapıyı açarak araçtan çıktı.

Yaşam-Çevre

Başkentte toplu ulaşımda önemli bir yere sahip Ankara Metro hattında bulunan ASKİ İstasyonu’nda ‘Trende Yangın ve Yolcu Kurtarma Tatbikatı’ gerçeğini...

Asayiş

Tokat'ta 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu güçlükle söndürüldü.

Asayiş

Antalya'nın Serik ilçesinde otluk alanda başlayan yangın, zeytin ağaçlarına sıçradı ve seralara zarar verdi.

Asayiş

Sancaktepe'de ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangın anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Asayiş

Aydın'ın İncirliova ilçesinde iki kuru temizleme dükkanında çıkan yangın iş yerini küle çevirdi.

Asayiş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde anız yangınında arı kovanları küle dönerken, arılar telef oldu.

Asayiş

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Asayiş

Bulgaristan’da çıkan ve Edirne'nin sınır köylerine dayanan orman yangını ürkütücü boyuta ulaştı. Havanın kararmasıyla alevlerin büyüklüğü gözler önüne serildi.

Asayiş

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal alanlarda yangına kısa sürede müdahale edilmesi için orman köylerine dağıttığı yangına ilk müdahale tankerleri Milas ve...

Asayiş

Bulgaristan’da çıkan orman yangını Edirne'nin bazı sınır köylerine kadar dayandı. Yangının köylere sıçrama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri ve köy halkı...

Asayiş

Ankara’nın Sincan ilçesindeki sanayi bölgesindeki bir iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Asayiş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde başlayan anız yangınında yaklaşık 500 dönüm alan yanarken yangına müdahale çalışmaları sürüyor.

Asayiş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir soğutma firmasında patlayan çamaşır makinesi yangına yol açtı, 3 katlı binayı harabeye çevirdi.

Asayiş

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.