• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2.29
18°

Trafik kazası Haberleri

trafik kazası haberleri ve güncel trafik kazası gelişmeleri, trafik kazası ile ilgili tüm video, trafik kazası fotoğrafları ve trafik kazası haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Asayiş

Erzincan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Komiser ve annesi memleketi Erzurum'da dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Asayiş

Antalya'da aracıyla kaza yapan Kastamonusporlu futbolcu Batıhan Gebecioğlu yaralandı.

Asayiş

Bakan Yerlikaya: "Bayram tatilinin 4. günü 18 Haziran 2024 Salı günü 24 saatlik sürede 693 trafik kazası meydana geldi."

Asayiş

Çankırı’nın Yapraklı ilçesinde hafif ticari araç ile Tofaş marka otomobil alev alev yandı. Kazda kullanılmaz hale gelen Tofaş'taki 1 kişi...

Asayiş

Bilecik'te 'Kazalar Kavşağı' diye adlandırılan bölgede meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Asayiş

Ankara’nın Çankaya ilçesinde kontrolden çıkan bir araç direğe çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.

Asayiş

Adana'nın Pozantı ilçesinde otoyolda 2 tır ve 5 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Asayiş

Muğla’nın Milas ilçesinde iki minibüsün çarpışması sonrası başlayan yangın iki minibüs de yanarak kullanılmaz hale geldi. Kazada, 4'ü ağır 10...

Asayiş

Çorum'un Alaca ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Batman'ın Gercüş ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i ağır, 6 kişi yaralandı.

Asayiş

Sivas’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Tüm çabalara rağmen kayan araç, önce park halindeki bir servis minibüsüne çarptı ardından trafiğe çıkarak bariyerlere vurdu. Facianın eşiğinden dönülen...

Asayiş

Karabük'te otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. İşte detaylar...

Siyaset

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.