• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
18°

Trabzonspor Haberleri

trabzonspor haberleri ve güncel trabzonspor gelişmeleri, trabzonspor ile ilgili tüm video, trabzonspor fotoğrafları ve trabzonspor haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Spor

Trabzonspor, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic'le anlaşma sağladı. Yıldız futbolcunun bu hafta Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. eleme turu kuraları çekildi. Trabzonspor, Ruzomberok'u elemesi halinde Wisla Krakow-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle ile karşılaşacak.

Spor

Trabzonspor Kulübü, profesyonel futbolcuları Thomas Andre Meunier'in sözleşmesini tek taraflı fesh ettiğini açıkladı.

Spor

Trabzonspor'un, Macaristan kampı bugün yapılan çalışmayla son buldu. Bordo-mavili takıma kamp sürecinde teknik heyet ile birlikte 30 personel eşlik etti.

Spor

Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic, yapacağı asistlerle ve gollerle birlikte takıma katkıda bulunmak istediğini söyledi.

Spor

Trabzonspor Kulübü’nün, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na gitmesine izin vermediği Trezeguet, kulübün onayı olmadan ülkesinin milli takım kampına katıldı.

Spor

Trabzonspor, 35 yaşındaki Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme ile 2 yıllık anlaşma sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Spor

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fransız kulübü Lille’e veda etti.

Spor

Yeni sezon hazırlıklarını 1 Temmuz Pazartesi’den itibaren Macaristan’da sürdürecek olan Trabzonspor'un hazırlık maçlarının programı belli oldu.

Spor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, futbolda her şeyin değişebileceğini, değişmeyen yegane gücün Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi.

Spor

Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen İngiliz futbolcu Kevin Campbell hayatını kaybetti.

Spor

Trabzonspor, Nijeryalı golcü Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavililerin eski yıldızı Anthony Nwakaeme'nin takıma yeniden dönmesi için transfer çalışması içinde olduklarını belirterek, "Nwakaeme ile...

Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a karşı oynanan futbolun yanı sıra alınan 3-2'lik mağlubiyetin ardından tartışmaların...

Spor

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, kupayı 11. kez müzesine götürmek istiyor. Siyah-beyazlılar, kupayı kazanırsa aynı zamanda...