• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
18°

Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Erdoğan, "Ölüm...

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brunei, Somali ve İspanya büyükelçilerini kabul etti, büyükelçilerin Erdoğan’a güven mektuplarını takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TFF 1. Lig’e yükselen takımlara tebrik

Gündem

Malatya’da 'ayakkabı profesörü' olarak tanınan Mehmet Ceyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye özel üretim ayakkabı yaparak...

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özel: "Erdoğan ile yüz yüze görüşeceğim, kutuplaşmayı kırmak için adım atacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul programında gençlerle bir araya geldi.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan:" Bu zat İstanbul'a bir şey katmadı ki. Biz CHP'yi çöp, çukur, çamur olarak tanımladık. Şuanda yine aynı"

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kişi başına düşen milli gelirimiz ilk kez 13 bin doları aştı"

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul şu anda hizmete aç, bunu yakalamak için 5 yılı kaybettik ama biz bi 5 yıl daha bekleyemeyiz"

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'na yazılı mesaj gönderdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ""Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatırmış olacağız"

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum’da Cumhur İttifakı adaylarını tanıttı

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük İzmir mitinginde konuştu

Siyaset

"Şanlıurfa'ya son 21 yılda 330 milyar lira tutarında yatırım yaptık"

Siyaset

Erdoğan'dan Netanyahu'ya Nazi benzetmesi: “Netanyahu günümüzün Nazi canisidir”