Gölbaşı Belediyesi'nde bayraklar yarıya indirildi. Türkiye'de, İsrail’in Gazze’deki hastaneye yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Alınan kararın ardından Gölbaşı Belediyesi’nde bayraklar yarıya indirildi.GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NDE BAYRAKLAR YARIYA1

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarında siviller hedef oldu. İsrail, hava saldırısında Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ni vurdu. Gazze Sağlık Bakanlığı, saldırıda içlerinde çocuklarında bulundu en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırı Türkiye’deki en üst düzey makamlarca kınandı.

Keçiören'de 23 Nisan'a yakışır kutlama Keçiören'de 23 Nisan'a yakışır kutlama

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, Filistin'de İsrail’in hastaneye yönelik saldırısında şehit olanlara saygının bir gereği olarak 3 günlük milli yas ilan edildi.

Alınan kararın ardından Gölbaşı Belediyesi’nde bayraklar yarıya indirildi.GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NDE BAYRAKLAR YARIYA1

“Gazze’deki hastanelere düzenlenen saldırıları kınıyoruz”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Filistin’de yaşananlar bizi derinden üzmektedir. Masum insanların bulunduğu Gazze’deki hastanelere düzenlenen saldırıyı kınıyoruz!  Dünya bu zulme sessiz kalıyor. Saldırıların bir an önce durması için çağrı yapıyoruz. Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.