Sosyal belediyecilik anlayışıyla Gölbaşı Belediyesi tarafından açılan Kızılcaşar Kültür Merkezi’nin eğitmenleri ve kursiyerleri sosyal ve sanatsal alandaki dayanışmayı güçlendirmek adına kermes düzenledi. Kermeste el emeği göz nuru ürünler, kıyafetler, tablolar ve atıştırmalık gibi ürünler satışa sunuldu. Kermese Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek katıldı.gölbaşı kermes (1)

Kermese Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, eşi Yeşim Şimşek, Kızılcaşar Mahallesi Muhtarı Alper Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. Kermesin girişinde Yeşim Şimşek’e kursiyerler tarafından el işlemesi bir çiçek hediye edildi.gölbaşı kermes (4)

Keçiören'de 23 Nisan'a yakışır kutlama Keçiören'de 23 Nisan'a yakışır kutlama

Kültür merkezindeki faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Şimşek, spor salonunda zuma, pilates, yoga, aerobik, step dans yapan kadınlarla bir süre sohbet etti.  

Başkan Şimşek’e Cumhuriyetin 100. Yılına özel işlenmiş tablo hediye edildi.gölbaşı kermes (3)

“Kurslarımız yoğun ilgi görüyor”

Kermeslerin birlik ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlattığını ifade eden Başkan Şimşek “Kadınlarımızın buradaki faaliyetleri bizleri gururlandırdı. Spor salonumuzda her yaş grubundan kadınlarımız var. Kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Bu merkezleri böyle gördükçe ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anlıyoruz. Kadınıyla erkeğiyle biz büyük bir aileyiz. Bu tür merkezlerimizin sayısını çoğaltmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.gölbaşı kermes (2)

Kızılcaşar Kültür Merkezi’ndeki kermes 24-29 Ekim tarihleri arasında devam edecek.

Haber Merkezi