Gökhan Töre hakkında araştırmalara hız kazandı. Yurttaşlar Gökhan Töre'nin hayatını merak ediyor. Arama motorlarında, '' Gökhan Töre kimdir? Gökhan Töre kaç yaşında, nereli? Gökhan Töre hangi takımda oynuyor? Gökhan Töre'nin eşi kimdir? Gökhan Töre'nin eski eşi kimdir? Gökhan Töre hangi takımlarda oynadı'' sorularını aratıyor. Peki, Gökhan Töre kimdir? Gökhan Töre kaç yaşında, nereli? Gökhan Töre hangi takımda oynuyor? Gökhan Töre'nin eşi kimdir? Gökhan Töre'nin eski eşi kimdir? Gökhan Töre hangi takımlarda oynadı? İşte tüm merak edilenler...

Gökhan Töre

Mustafa Şoray kimdir? Mustafa Şoray kimdir?

GÖKHAN TÖRE KİMDİR?

Gökhan Töre 20 Ocak 1992 tarihinde Köln, Almanya'da doğmuştur. Aslen Samsunlu olan Gökhan Töre 32. yaşındadır. Futbola Adler Dellbrüc altyapısında başlamış, daha sonra Bayern Leverkusen altyapısına geçmiştir. Kariyerinde; Chelsea, Hamburg, West Ham, Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen Töre, son olarak Konyaspor forması giymiştir.

Gökhan Töre Hangi Takımda

GÖKHAN TÖRE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Hamburg

Rubin Kazan

Beşiktaş

West Ham

Yeni Malatyaspor

Adana Demirspor

MKE Ankaragücü

Konyaspor

Gökhan Töre Eşi Kimdişr

GÖKHAN TÖRE'NİN EŞİ KİMDİR? 

Gökhan Töre'nin eşi Buket Büyükdere'dir. Buket Büyükdere, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversites,'nden mezun olmuştur. Şu an mimar olarak çalışmaktadır. Buket Büyükdere ve Gökhan Töre 2020 yılında evlenmiştir.

Gökhan Töre Esra Bilgiç

GÖKHAN TÖRE'NİN ESKİ EŞİ KİMDİR?

Gökhan Töre'nin eski eşi Esra Bilgiç'tir. Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Esra Bilgiç oyuncudur. Gökhan Töre ile 2017 yılında dünya evine girmiştir. Esra Bilgiç ve Gökhan Töre 2019 yılında boşanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi