Psikolog Gökhan Çınar, Katarsis programıyla ön yargıları kırmayı devam ediyor. Her sosyal ekonomik gruptan insanla program yapan Çınar, insanları yargılamanın ne kadar da kolay ve yanlış olduğunu gösteriyor. Peki, Psikolog Gökhan Çınar kimdir? Gökhan Çınar nereli, kaç yaşında? Gökhan Çınar ne mezunu? Gökhan Çınar evli mi? Gökhan Çınar aktif terapi veriyor mu? Gökhan Çınar hangi ekolde terapi veriyor? Gökhan Çınar'ın kliniği var mı? İşte tüm merak edilenler...

gökhan çınar 8

GÖKAHAN ÇINAR KİMDİR?

Gökhan Çınar, uzman klinik psikologdur. Çınar, Türk Psikologlar Derneği’ne üyedir. 

Bakan Yardımcısı Yılmaz Yapay Zeka Analizi Projesi’ni inceledi Bakan Yardımcısı Yılmaz Yapay Zeka Analizi Projesi’ni inceledi

GÖKAHAN ÇINAR NERELİ?

Gökhan Çınar'ın memleketi bilinmemektedir ancak Çınar, İstanbul'da doğmuştur. 

GÖKAHAN ÇINAR KAÇ YAŞINDA?

Çınar, 23 Aralık 1983 tarihinde dünyaya geldi. Çınar, 39 yaşında ve Oğlak burcudur. 

Gökhan Çınar 3

GÖKAHAN ÇINAR NE MEZUNU?

Çınar, Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü burslu olarak okudu. Çınar, yüksek lisansını 2006 senesinde Maltepe Üniversitesi’nin Klinik Psikoloji bölümünde tamamladı.

gökhan çınar 11

GÖKAHAN ÇINAR TERAPİ VERİYOR MU?

Gökhan Çınar, YouTube ve İntagram'da içerikler üretiyor. Çınar Keşif Psikolojik Gelişim, Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nde çocuk ve ergen psikologu olarak çalışmalarını sürdüren Gökhan Çınar, İstanbul'da bazı eğitim kurumlarında aile ve öğrenci danışmanı, eğitim ve motivasyon programları koordinatörü olarak görev almaya devam ediyor.

Psikolog Gökhan Çınar'ın terapi ücreti ne kadar? Psikolog Gökhan Çınar'ın terapi ücreti ne kadar?

gökhan çınar 4

GÖKAHAN ÇINAR HANGİ EKOLÜ KULLANIYOR?

Çınar, alanda çalışmalarına devam ederken, yüksek lisans tezi olarak “Mesleki Adanmışlık” konusunda kapsamlı bir araştırma yaptı ve yüksek lisansını tamamladı.

Yetişkin, Ergen ve Çocuk Objektif/Projektif Testler eğitimini alan Gökhan Çınar, birçok dikkat, kişilik, zeka, algı ve gelişim testinin uygulamasında kendini geliştirdi.

Bunlarla birlikte, “Teoriden Pratiğe Psikodinamik Yaklaşımlar” eğitimini aldı. Türk Psikologlar Derneği’nde aldığı Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi’nin ardından üç yıl Dr. Çağla Gülol ile bu yaklaşımda süpervizyon çalışmalarına devam etti.

Davranış Bilimleri Enstitüsü’nden aldığı EMDR eğitimi ile alandaki çalışmalarına devam eden Gökhan Çınar, 2014-2018 yılları arasında Geştalt Terapi Derneği’nde Prof. Dr. Ceylan Daş tarafından verilen 4 yıllık Geştalt Terapi Eğitimi’ni ve yaşantı gruplarını tamamladı. Bu dönemde yetişkin ve ergen psikoterapisti olarak alanda çalışmalarına devam etmektedir.

Kariyeri boyunca psikoterapi seansları ve yer aldığı eğitimlerde kendisini daha yakın bulduğu Ergenlik Dönemi ile ilgili birçok seminer, eğitim, oluşum ve çalışmada yer alan uzman isim, İstanbul’da kurucu ortaklarından biri olduğu Keşif Psikoloji’de psikoterapi alanında çalışmaya devam etmektedir.

gökhan çınar 6

GÖKAHAN ÇINAR EVLİ Mİ?

Gökhan Çınar, meslektaşı Berrak Artemiz Çınar ile evlidir. 

gökhan çınar 8

GÖKAHAN ÇINAR'IN ÇOCUĞU VAR MI?

Çiftin bir erkek çocuğu vardır. 

gökhan çınar 4

GÖKAHAN ÇINAR İNSTAGRAM

Gökah Çınar'ın İnstagram hesabı: gokhanncinar

gökhan çınar 7

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.