Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Hisarcıklıoğlu, ATB Başkanı Faik Yavuz ile birlikte kulübe üyelik başvurusu yaptı.

Trendyol Süper Lig’de 20. hafta hakemleri açıklandı
Trendyol Süper Lig’de 20. hafta hakemleri açıklandı
İçeriği Görüntüle

Tobb Ve Atb'den Ziyaret (2)

TOBB ve ATB'den Gençlerbirliği’ne üyelik başvurusu

Ziyaretin ardından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve ATB Başkanı Faik Yavuz’un kulübe üyelik başvurusu yaptığını duyurdu. Hisarcıklıoğlu, Gençlerbirliği'nin geçmişine ve önemine vurgu yaparak kulübün Süper Lig’deki geleceğini desteklediklerini belirtti.

Tobb Ve Atb'den Ziyaret (4)

Osman Sungur: "Birlikte başarıya yürüyelim"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, “Gençlerbirliği olarak çıktığımız bu önemli yolda, bir Ankaralı olarak yine yanımızda Türkiye’nin ve başkentimizin değerli oda başkanlarını ve iş insanlarını görmek bizleri güçlendiriyor. Birlik olduğumuz sürece Ankara kazanır, biz birlik olduğumuz sürece Gençlerbirliği kazanır.” şeklinde konuştu.

Tobb Ve Atb'den Ziyaret (3)

M. Rifat Hisarcıklıoğlu: "Gençlerbirliği bir okul"

Gençlerbirliği’nin futbol camiasında önemli bir yeri olduğunu ifade eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, kulübün sadece bir spor takımı değil, aynı zamanda bir okul olduğunu belirtti. Hisarcıklıoğlu, “Gençlerbirliği, Ankara’da kurulan ve adını dünyaya duyurabilmiş Türkiye’nin nadir kulüplerinden birisi. Süper Lig'de tekrar yerini almasını temenni ediyoruz.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi