Star TV'nin her hafta salı akşamları izleyici karşısına çıkan Gecenin Ucunda büyük ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Macide ve Kazım'ın hayatlarının kesişmesi ile beraber alt üst oluşlarını anlatan dizi son bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Dizinin 26. bölümünü izleyemenler ise son bölüm izleme linki aratıyor. Biz de haberimizde Gecenin Ucunda son bölüm izleme linkini paylaştık. Gecenin Ucunda 26. bölüm izle! Gecenin Ucunda son bölüm tek parça izle! Gecenin Ucunda final bölümü FULL izle

GECENİN UCUNDA 26. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

GECENİN UCUNDA 26. BÖLÜM FİNAL FULL İZLE

Macide’nin peşinden hızla giderken kaza yapan Kazım, kısmi olarak hafıza kaybı yaşamaktadır. Kaza mahallinde keşif yapan polisler, Kazım’ın intihar için özellikle kaza yaptığını söylemiştir.

gece1

Kazım’ın bebeğini taşıyan Macide, ona karşı vicdan azabı hissettiğinden yeniden bir tekrarın içine düşer ve Kazım’ı yalnız, yaralı bırakmak istemez. Hafızası bulanıklaşan Kazım ise eski iyi ve tatlı haline dönmüş gibidir. Son dönemlerdeki acımasız halinden eser kalmamış, Macide’yle aşklarının ilk zamanlarına dönmüştür sanki.

gece3

Ancak Berrin’in, Kazım ve Macide’nin hikayesine acımasız bir şekilde dahil olmasıyla Macide bebeğini kaybedecek ve Nermin’e tam anlamıyla dönüştüğünü fark ettiği noktada, Işık Ailesi kendisinden başka kadınları da bu girdaba sokmasın diye, kadere meydan okuyup, onu bu hale getiren her şeyi, yani Işık ailesini, yerle bir edecektir.

Haber Merkezi