NOW'un, Ay Yapım imzası taşıyan yeni dizisi 'Gaddar'ın merakla beklenen ilk tanıtımı nihayet izleyicilerle buluşmasının ardından ikinci tanıtım geldi.. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın başrollerini paylaştığı dizi, sert ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

Yalı Çapkını 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İzleyiciler şimdiden Gaddar 11. bölüm 3.fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Gaddar 11. bölüm 3. fragman yayınlandı mı?, Gaddar fragman izle!, Gaddar 11. bölüm 3. fragmanı izle!

Gaddar (2)

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu 'Gaddar', aynı zamanda oyuncu kadrosunda da önemli isimlere yer veriyor. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'a Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi usta isimler eşlik ediyor.

Gaddar (3)

Dizi, Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına taşıyarak şimdiden büyük bir merak uyandırmış durumda. 'Gaddar', uzun süren askerlik görevinden evine dönen Dağhan'ın (Çağatay Ulusoy) hayatının beklenmedik bir şekilde değişmesini konu alıyor. Sevdiği kız Aydan'ın (Sümeyye Aydoğan) ani bir şekilde ortadan kaybolması ve kardeşi Rüzgar'ın (Fatih Berk Şahin) karanlık bir dünyanın içine düşmesiyle Dağhan'ın hayatı tamamen alt üst olur. Dizi, gaddara dönüşüm hikayesini etkileyici bir atmosferle seyirciye sunacak.

Gaddar (1)

Gaddar Son BÖLÜM FRAGMANI İZLE