Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi adaylarını açıklamaya devam ediyor. Edirne Belediye Başkan adayı olan Filiz Gencan Akın'ın hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında, '' Filiz Gencan Akın kimdir? Filiz Gencan Akın kaç yaşında, nereli? Filiz Gencan Akın ne mezunu? Filiz Gencan Akın'ın eşi kimdir? Filiz Gencan Akın'ın babası kimdir? Filiz Gencan Akın hangi görevlerde bulundu'' sorularını aratıyor. Peki, Filiz Gencan Akın kimdir? Filiz Gencan Akın kaç yaşında, nereli? Filiz Gencan Akın ne mezunu? Filiz Gencan Akın'ın eşi kimdir? Filiz Gencan Akın'ın babası kimdir? Filiz Gencan Akın hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merek edilenler...

Filiz Gencan Akın Kim

FİLİZ GENCAN AKIN KİMDİR?

Filiz Gencan Akın, 1983 yılında Edirne'de doğdu. İlkokul eğitimini Kurtuluş İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Akın, Ortaokul ve Lise'yi Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nde okudu. Filiz Gencan Akın, Hukuk Fakültesi mezunudur.

2008 yılından itibaren Edirne'de avukatlık yapmaya başlayan Akın, 2017 yılından bu yana da arabulucu olarak görev yapmaktadır.

Yahya Ülker kimdir? Yahya Ülker'in serveti ne kadar? Yahya Ülker kimdir? Yahya Ülker'in serveti ne kadar?

2011 genel seçimlerinde Edirne Milletvekili Adayı olan Filiz Gencan Akın, 2019 yılı yerel seçimlerinde Edirne Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilmiştir.

Filiz Gencan Akın, 31 Mart 2024'de gerçekleşecek yerel seçimlerine CHP Edirne Belediye Başkan Adayı olarak katılmıştır.

Filiz Gencan Akın Eşi

FİLİZ GENCAN AKIN'IN EŞİ KİMDİR?

Filiz Gencan Akın'ın eşi İnanç Gönenç Akın'dır. İnanç Akın Edirne'de mimarlık yapmaktadır.

Editör: Gökçe Acar