Aşk hayatı her burca göre farkılık göstermektedir. Bazı burçların bir araya gelmesi toksik ilişkileri ortaya çıkarabilir. Peki, En toksik burç ilişkileri nelerdir? İşte, en çok toksik burç ilişkileri!

burç yorumları

OĞLAK-YAY

Başka bir evrende bile yan yana gelmemesi gereken ili burç. Oğlağın kontrol ve baskın olma manyaklığı, kuralları ve asla alttan almaması ile Yayın ise enerjisi, hareketliliği, kafasına göre davranma isteği, özgürlük çabaları ile bol bol çatışmalar yaşanır.

yay

ASLAN-BOĞA

İki alfa burç diyebileceğimiz Aslan ve Boğa arkadaşken bile anlaşamazken, ilişkide bu durum daha imkânsız olur. Aslanın gösteriş sevdası, eğence hayatı, hata yapmaya daha elverişli olması ve kendini ön planda tutması, Boğanın saha sakin ve huzurlu hayatı tercih etmesi ve asla egolu insanlarla anlaşamaması bu ili burcun bir araya gelmeme sebepleridir.

boğa

KOVA-YENGEÇ

Kovanın marjinal, herkesten farklı ve anlaşılması güç bir karaktere sahip olması, en önemlisi de özgürlüğüne düşkün olup ilişkilere sıcak bakmaması, ilişki insanı olan Yengeçler için birlikte olmamak için yeterli sebeplerdir. Yengeçler her ne kadar kendilerini üzen tiplerden hoşlansalar da ilişkiye karşı olan burçlardan kaçarlar.

kova

KOÇ-BAŞAK

Fevri, sağı solu belli olmayan, cesur ama hata yapmaya da oldukça elverişli, agresif tavırlar sergileyen, oldukça sabırsız Koçlar ile mantığı ön planda tutan, maddiyatçı, mükemmeliyetçi, baskın olmaya çalışan ve çocukça tavırlardan hoşlanmayan Başaklar aynı dünyanın insanı değildirler.

koç

BALIK-TERAZİ

Ne olduğunu anlamadan ilişkiye başlayıp yine ne olduğunu anlamadan biten bir ilişki Balık ve Terazi ilişkisine örnektir. İki burçta ilişki insanı olmasına rağmen iki burçta oldukça dengesizdir. İki burcun bir diğer ortak özelliğinde ne istediklerini tam olarak bilmemek. Bir ipte iki cambaz oynamaz sözü bu iki burç için geçerlidir.

balık

İKİZLER-AKREP

Başlarda oldukça tutkulu ve enerjik bir ilişkiyken zamanla, İkizler burcunun sosyalliği, enerjisi, farklı kafa yapısı Akrepler için tehlike oluşturur. Akrepler daima ilişkide kontrolü elde tutmak isterler. İkizler ve Akrep ilişkisi yalanlarla ve entrikalarla dolu toksik bir ilişki örneğidir.

ikizler

26 Temmuz Yay burcu günlük burç yorumu 26 Temmuz Yay burcu günlük burç yorumu

OĞLAK- ASLAN

Oğlak ve Aslan ilişkisi çekişmelerde doludur. Bu ilişki, iki bencil hatta narsist burcun birbirlerini alt etme mücadelesi ile geçer. Oğlak ve Aslan burcunun birbirlerini kendilerinden çok sevme şansları yoktur.

aslan

BOĞA-TERAZİ

Venüs’ün iki burcu olan kalite, güzellik, asalet ve dik duruşun örneği bu iki burç maalesef ilişkide birbirlerini çok yorarlar. Boğa için aşkta önce güven ve sadakat gelirken Terazilerin biraz fazla flörtöz olma durumları onlara ters gelir. Boğaların kıskanç ve hareketsiz halleri de Teraziyi canından bezdirir.

terazi

YAY-BAŞAK

Yaylar mutsuz, enerjisi düşük ve fazla mantıklı olan insanları sevmezler. Başaklar da sabahı akşamı olmayan, hayatı akışına göre yaşayan tipleri sevmezler.

yay

AKREP-KOVA

İkiz zeki burcun ilişkisi başlarda güzel başlasa da daha sonrasında Akrep burcunun kıskanç, şüpheci kontrol etme isteği Kovayı canından bezdirir. Kovanın rahat ve umursamaz halleri Akreplerin hiç hoşuna gitmez.

akrep

Kaynak: Haber Merkezi