Elon Musk'ın yeni yapay zeka platformu hakkında tüm merak edilenler haberin detayında...

GROK'UN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Video izleme, canlı yayın ve yapay zeka destekli sohbet platformlarını X çatısı altında birleştireceklerini belirten Musk, çalışmalarını hızlandırdı. Yapılan açıklamaya göre xAI, bugün ilk kullanıcılarına hizmet vermeye başlayacak.

Konu hakkında açıklama yapan Musk, xAI Grok sisteminin yanıtlarında biraz mizah barındıracak şekilde tasarlandığını belirtti. Kullanıcı dostu tasarlanan platform, GPT-4’te de yer alan internet erişimi özelliğine sahip olacak.

Elon-Musk8217s-xAI-Unveils-Grok-The-AI-Chatbot-with-a-Sense-of-Humor-and-Real-Time-Information_65462544ee8ec

'' BİLGİLERE GERÇEK ZAMANLI ERİŞİMİ VAR''

İzmir'de deprem karakutu sistemi geliştirildi İzmir'de deprem karakutu sistemi geliştirildi

xAi platformu ile ilgili paylaşım yapan Musk, “Grok’un X platformu aracılığıyla bilgilere gerçek zamanlı erişimi var ve bu, diğer modellere göre çok büyük bir avantaj sağlıyor. Aynı zamanda esaslıdır ve alaycılığı sever. Bunu kimin bu şekilde yönlendirebileceğine dair hiçbir fikrim yok.” ifadelerine yer verdi.

Elon-Musk-Unveils-Revolutionary-AI-Assistant-Grok_65464feb544fc

Platformun erken erişim testleri bittiğinde tüm kullanıcılara sunulacağını belirten Musk, xAI için X Premium Plus abonelik şartı getireceklerinin altını çizdi. Şirket, yeni teknolojisini sadece X platformunda Premium Plus abonelik satın alan kullanıcılara sunacak.

xAI platformunun ücretli olması nedeniyle tüm premium özellikleri barındıracağı tahmin ediliyor. Şirketin 2024 yılının ilk aylarında yeni platformu kullanıcıların beğenisine sunması bekleniyor.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen