SpaceX ve Tesla şirketlerinin CEO’su, dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ın hayatı merak ediliyor. Arama motorlarında, ''Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk ne mezunu? Elon Musk evli mi? Elon Musk'ın serveti ne kadar?'' soruları aratılıyor. Peki, Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk ne mezunu? Elon Musk evli mi? Elon Musk'ın serveti ne kadar? İşte detaylar...

elon musk4

Elon Musk kimdir?

Elon Musk, 28 Haziran 1971 günü Güney Afrika’nın başkenti Pretorya’da dünyaya gelmiştir. Güney Afrikalı bir baba ve Kanadalı bir annenin üç çocuğundan biri olan Musk, henüz 12 yaşındayken bir video oyunu geliştirerek bilgisayar ve girişim dünyasına erken yaşlarda adım attı. Geliştirdiği oyunu bir bilgisayar dergisine sattı.

elon3-1

Elon Musk ne mezunu?

Elon Musk, 1988'de Kanada pasaportu aldıktan sonra Güney Afrika'dan ayrılmıştır Kanada Ontario'daki Queen's Üniversitesine kabul edildi ve 1992'de ABD’deki Pennsylvania Üniversitesine geçiş yaptı. 1997'de fizik ve ekonomi alanında lisans mezunu oldu. California'daki Stanford Üniversitesinde fizik yüksek lisansına kaydoldu ancak okula gitmeyerek bıraktı.

elon2-1

Elon Musk evli mi?

Elon Musk, ilk eşi Kanadalı yazar Justine Wilson'dur. Justin Wilson'dan 5 oğlu olmuştur. Elon Musk'ın Justin Wilson'dan boşandıktan sonra Talulah Riley ile evlenmiştir. Elon Musk ve Talulah Riley iki kez evlenmiştir. Şu an ayrı olan Elon Musk ve Talulah Riley'in çocuğu yoktur. Amber Heard'le bir yıl kadar sevgili kaldıktan sonra Kanadalı müzisyen Grimes ile sevgili oldu. Çiftin çocukları oldu. İsmi ise "X Æ A-12" olduğu belirtildi. Elon Musk ve Grimes'in günümüzde ayrı olduğu bilinmektedir. Ayrılık sebebi ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

elon5

Elon Musk'ın serveti ne kadar?

 Milyarder Elon Musk’ın şu anda 269,8 milyar dolar serveti bulunuyor.

elon6

Aycan Yanaç'ın sevgilisi Muhammed Zeyit Günay kimdir? Aycan Yanaç'ın sevgilisi Muhammed Zeyit Günay kimdir?

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar