Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların ekim ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'boğa' burcunu neler bekliyor? Boğa burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'boğa' burcunu ekim ayında bekleyenler...

EKİM AYINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Ekim ayı aylık burç, Boğa burcu için en yüksek ve en düşük değerlerin bir karışımıdır. Kariyerlerinde sorunsuz bir dönem geçirecekler. Ancak iş hayatınızda büyük bir büyüme veya ilerleme beklemeyin. İş yerindeki ekstra çabalarınız veya özveriniz nedeniyle tanınmamanız muhtemeldir. Teşvik ve promosyonlarda gecikmeler veya iptaller yaşanabilir. Sonunda Boğa burcunun kariyer burcu finansal burçlarını da etkileyecektir. Ekim burcunuz 2023'te daha fazla kâr veya iyi bir para girişi yok gibi görünüyor. Ancak herhangi bir iş değişikliği veya transfer fırsatı bulursanız, hiç düşünmeden bunu değerlendirin. Bir sonraki işinizde başarılı olma şansınız mevcut işinize göre daha yüksektir.

Boğa burcunun evli olanları, aşk hayatında veya ilişkilerinde de önemli sorunlar yaşayabilir. Hararetli tartışmalar, çatışmalar ve fikir ayrılıkları yaşanacak. İşler çok sertleşebilir ve bu da ayrılığa yol açabilir. Bu nedenle, kartlarınızı dikkatli oynayın ve eğer bu ilişkiye onları kaybedemeyecek kadar değer veriyorsanız, iyi yarınıza karşı sert davranmaktan kaçının. 

28 Nisan Yengeç burcu günlük burç yorumu 28 Nisan Yengeç burcu günlük burç yorumu

Merkür 5. evinizde olduğundan akademik alanda başarılı olma şansınız oldukça yüksek. Diğer aile ilişkileriniz de harika olacak ve onlardan sürekli destek alacaksınız. Aynı şey sağlık burcunuz için de geçerli. İçinde tehlikeli veya ciddi bir şey yok. Ancak ay içinde hafif ateş veya boğaz enfeksiyonu yaşanabilir, buna dikkat edin.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.