Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların ekim ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'balık' burcunu neler bekliyor? balık burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'balık' burcunu ekim ayında bekleyenler...

EKİM AYINDA BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Balık burçları bu ay iş yerinde stres ve zorluklar yaşayabilir, bu da bazı kişilerin iş alanlarını değiştirmeyi düşünmesine yol açabilir. Terfi bekleyenler için gecikmeler veya hayal kırıklıkları hoş karşılanmayabilir. Bu ay iş insanları için de faydalı olabilir. Ekim ayı burçlarına göre günde 108 kez 'Om Gurave Namaha' şarkısını söylemeli ve Hanuman Chalisa'yı okumalısınız.

Rekabetçi sınavlara hazırlanmak isteyen öğrenciler için bu ay neyse ki harika geçecek. Ayrıca özgüvenlerinde bir artış yaşayacaklar ve bu da onların çalışmalarında başarılı olmalarını sağlayacak. Bu ay bu n aileleri için aile hayatı açısından ne iyi ne de kötü olacak. Ailede mutsuzluk olsa da işbirliği ve uyum sağlanırsa işler kontrol altında kalır. Evli insanlar ve sevgililer de eşlerinin tam desteğini alacaklardır.

25 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 25 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Birinci evdeki Satürn, ikinci ve sekizinci evlerdeki Rahu ve Ketu ve ikinci evdeki Jüpiter, kişinin mali sorunlarına neden olma potansiyeline sahiptir. İşletmecilik yapanlar hem kar hem zararla karşılaşabilecekleri gibi diğer işletmelerin yoğun rekabetiyle de karşılaşabilirler. Buna ek olarak bağışıklık sisteminin zayıflaması ve güven eksikliği nedeniyle bölge insanında sağlık sorunları da yaşanabiliyor. Sonuç olarak Balık burcunun Disiplinli bir diyet uygulaması gerekebilir.

Haber Merkezi