Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? Beşiktaş'ın genç yıldızı kimdir? Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? Beşiktaş'ın genç yıldızı kimdir?

Ebru Gündeş, Murat Özdemir ile dünya evine girdi. Bu gelişme sonrası Murat Özdemir'in hayatı merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Murat Özdemir kimdir? Murat Özdemir kaç yaşında, nereli? Murat Özdemir ne mezunu? Murat Özdemir ne iş yapıyor? Murat Özdemir'in ilk eşi kimdir? Murat Özdemir kaç kez evlendi'' sorularını aratıyor. Peki, Murat Özdemir kimdir? Murat Özdemir kaç yaşında, nereli? Murat Özdemir ne mezunu? Murat Özdemir ne iş yapıyor? Murat Özdemir'in ilk eşi kimdir? Murat Özdemir kaç kez evlendi? İşte tüm merak edilenler....

Murat Özdemir

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Murat Özdemir 1986 yılında doğdu. Dubai merkezli yazılım ve savunma sanayiye hizmet veren bir şirketin sahibidir. Murat Özdemir'in ilk eşi Selin Kabaklıdır. Murat Özdemir ve Selin Kabaklı 2022 yılında boşanmıştır.

Murat Özdemir Selin Kabaklı

EBRU GÜNDEŞ'İN EVLİLİKLERİ

İlk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile, ikinci evliliğini ise 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yapan Gündeş, 2010 yılında İran Azerisi iş insanı Rıza Sarraf'la evlenmiştir. 15 Ekim 2011'de kızı Alara doğmuştur. ABD'nin İran yaptırımlarını ihlal suçlamasıyla 2016’da tatil için gittiği Miami'de tutuklan Sarraf, serbest bırakıldıktan sonra Türkiye'ye geri dönmedi. Mayıs 2021'de, Sarraf'ın kendisini aldattığı iddiasıyla Bodrum Aile Mahkemesi’nde dava açan Gündeş, 11 yıllık evliliğini sona erdirerek anlaşmalı olarak boşandı.

Murat Özdemir Kim

Kaynak: Haber Merkezi