NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar gündemden düşmüyor. Dizinin oyuncu kadrosu merak edilen konular arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Kızıl Goncalar Hande kimdir? Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kaç yaşında, nereli? Duygu Sarışın ne mezunu? Duygu Sarışın'ın sevgilisi kimdir? Duygu Sarışın'ın babası kimdir? Duygu Sarışın hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Kızıl Goncalar Hande kimdir? Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kaç yaşında, nereli? Duygu Sarışın ne mezunu? Duygu Sarışın'ın sevgilisi kimdir? Duygu Sarışın'ın babası kimdir? Duygu Sarışın hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Duygu Sarışın Kızıl Goncalar

KIZIL GONCALAR HANDE KİMDİR?

Levent’in kız kardeşi, Suavi’nin kızıdır. Genç, babadan yana sorunlu ama tutkulu bir gazetecidir. Liberal görüşe bağlanmış, bu uğurda babasıyla ilişkisinin zedelenmesini göze almış, abisinin görüşlerine mesafeli ama yaptıklarına saygılı, insan ilişkileri kuvvetli bir gazetecidir Hande. Meryem ve Zeynep ona, çok merak ettiği yeni bir dünyanın kapısını açacaktır.

Duygu Sarışın Kimdir

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 yılında İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk okudu. Aynı zamanda İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde moda tasarım eğitimi aldı. Bu eğitimlerinin ardından oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

Duygu Sarışın Dizileri​​​​​​​

DUYGU SARIŞIN'IN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Duygu Sarışın'ın bir dönem Çağatay Ulusoy ile sevgili olduğu bilinmektedir.

Duygu Sarışın Sevgilisi

DUYGU SARIŞIN'IN BABASI KİMDİR?

Duygu Sarışın'ın babası Konak ilçesinin eski belediye başkanı olan Ahmet Sarışın'dır.

Duygu Sarışın Babası

Görkem Sevindik kimdir? Görkem Sevindik kimdir?

DUYGU SARIŞIN'IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Cennetin Sırları
İnadına Yaşamak
Kaçak Gelinler
İçerde
Ufak Tefek Cinayetler
AzizeKızıl Goncalar

Kaynak: Haber Merkezi