Galatasaray Kulübü başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Metin Öztürk ve Sportif AŞ başkan vekili Erden Timur, RAMS Park'ta basın toplantısı düzenledi. Başkan Özbek, ''Belki de spor tarihinde ilk kez bir başkan, 'Ben başkanken bizi şampiyon yapmayacaklar' diye açıklama yaptı. Üstelik bu kişi 5 senedir başkan. Seni şampiyon yapmayacak kim?" dedi.

dursun özbek

BAŞKAN DURSUN ÖZBEK'İN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

Nasıl oluyor da bu maça (Sivasspor) Zorbay Küçük atanıyor? Zorbay Küçük maçlarında Fenerbahçe'nin puan ortalaması 2.36. Galatasaray'ın puan ortalaması 1.75. VAR hakemi Alper Ulusoy, Türkiye'deki futbol tarihindeki ilk ve tek 6 saniye kuralını Galatasaray'a uygulayan hakem. Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy'a soruyorum, Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

dursun özbek-1

'SPOR TARİHİNDE BİR İLK'

Ali Koç'a: "Belki de spor tarihinde ilk kez bir başkan, 'Ben başkanken bizi şampiyon yapmayacaklar' diye açıklama yaptı. Üstelik bu kişi 5 senedir başkan. Seni şampiyon yapmayacak kim?"

Galatasaray'a karşı muazzam bir mücadele var. Bunların hiçbirisi bizi etkilemez. Biz tek yumruk haline geldiğimiz zaman, kimsenin bizimle mücadele etme imkanı yok."

Kulübümün mevcut maaşları bırakın, primleri dahi ödenmiştir. Ne amatör şubelerde ne de profesyonel futbol takımında, Galatasaray formasını terleten kimseye 1 kuruş borcumuz yoktur."

Ligin başından beri 10 maçta yapılan uygulamaları 'Hakem hatasıdır' deyip geçiştirmeyi bize kimse dayatamaz."

Bir kavga veya karşılıklı çekişme, söz düellosu.. Bunların peşinde değiliz. Sabrımız var, kimse sabrımızı denemeye kalkmasın."

ali-dursun1

'TFF'YE İKAZLARIMIZI YAPIYORUZ'

TFF seçileli yaklaşık 6 ay oldu. Mevcut TFF'ye yapılan uygulamalarla ilgili ikazlarımızı yapıyoruz. Pazartesi günü de Kulüpler Birliği toplantısı var. Tahmin ediyorum ki gündem maddelerinden biri bu olabilir diye düşünüyorum. TFF sadece Galatasaray'ın federasyonu değil. Süper Lig var, alt ligler var, milli takımlar var.."

Suudi Arabistan'daki maçta yerli hakem olsun istedik. Çünkü eğer yabancı hakemle oynanacaksa, bu bir maç için olmaz. Radikal bir karardır ve bu kararı tüm maçlar için almalısınız.

ali-dursun

Arda Güler, Real Madrid'in galibiyet golünü kaydetti! Arda Güler, Real Madrid'in galibiyet golünü kaydetti!

ERDEN TİMUR: 'ICARDİ GİTMEDEN BİZE YAZDI'

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: Mauro Icardi, Süper Kupa maçında maskeyle oynayacaktı. Sonra dinlendirilecekti. Ayağına kök hücre tedavisi uygulanıyor. Dinlendirmede ağrılarının bir kısmı devam edecekti. Gitmeden bize yazdı. 'Eşimin kontrolleri için yanında olabilir miyim?' dedi. Antrenman yapamayacak, iğneden sonra dinlenmesi gerek. Özverili oyuncularda, bir de hassas durumu olan oyunculara hocaların yanında olması yanlış değil.

Dursun Özbek'ten, Icardi açıklaması: "Beşiktaş maçında adamın ayağını kırdılar, hakem görmedi. Fenerbahçe maçında gözünü kör etmeye çalıştılar, onu da hakem göremedi. Sağ kroşe dedim ama uymadı, elense çektiler, güreşçi gibi.. Adamın ensesine tokat atıldı. VAR da görmedi!"