Ünlü güzellik merkezi sahibi Dilan Polat'ın işletmesinde yaşanan şok edici bir iddia, "Söylemezsem Olmaz" programında gündeme bomba gibi düştü. Programda yapılan açıklamaya göre, merkezden hizmet alan müşterilere ait çeşitli görüntülerin kamera kayıtları alınıp kaydediliyor olabilir.

Programın yorumcuları, özellikle kadın müşterilere ait çıplak görüntülerin nasıl kaydedilebileceği konusunda büyük bir şaşkınlık yaşadı. Dilan Polat'ın merkezinden hizmet alan müşterilerin, kredi kartı dolandırıcılıkları skandalının ardından şimdi de kişisel mahremiyetlerinin tehlike altında olabileceği iddiası, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

dilan polat çocuk

Bir yorumcu, "Oraya müşteri olarak giden kadınlar da var. Eğer bu iddialar doğruysa, bu skandalın ortaya çıkmasıyla kıyamet kopar" şeklinde açıklamalarda bulunurken, bir diğer yorumcu ise, "Görüntüler ne amaçla kaydediliyor? Acaba bu kayıtlar sonra porno sitelerinde mi satılıyor?" sorularını sormaktan geri durmadı.

Ümit Erdim ve Seda Erdim boşandı mı? Ümit Erdim ve Seda Erdim boşandı mı?

ogluma-kim-bakacak-diye-feryat-eden-dilan-polat-16526149_433_m

Programın sunucusu, polisin konuyu ciddiyetle ele aldığını ve Dilan Polat'ın işletmesinin bilgisayar kayıtlarını incelediğini açıkladı. Bu skandalın ortaya çıkmasının ardından, müşteriler arasında endişe ve kargaşa yaşanırken, polisin soruşturmasıyla gerçeklerin gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Editör: İrem Akbaş