Yunanistan’ın geri ittiği düzensiz göçmenler kurtarıldı! Yunanistan’ın geri ittiği düzensiz göçmenler kurtarıldı!

Engin Polat'ın kardeşi Kübra Polat'ın, ailesinin hapisteki üyelerinden gelen duygusal mektupları paylaşmasıyla çalkalanıyor. Polat ailesinin bir süredir devam eden hukuki süreci, hapisteki Nilgül ve Dilan Polat'ın içten ve çaresiz ifadelerle dolu mektuplarıyla bir kez daha gündeme geldi.

Dilan Polat Mektup

Kübra Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mektupların ulaştığını ve duygu dolu ifadelerle dolu olduğunu belirterek, "Mektupları bugün ulaştı tam 2 sayfa. Bir parçasını paylaşmak istedim. Sizi çok seviyorum çocuklarınız, annem ve bana emanet" sözleriyle takipçileriyle paylaştı.

dilan polat çocuk

Nilgül'ün mektubundan alıntı yaparak paylaştığı kısımda ise şu ifadeler yer aldı: "Çok özledim be Kübram. Siz gelince hep iyiyim diyorum ama hiç iyi değilim, boğuluyorum burada."

dilan polat engin polat fb

Dilan Polat'ın ifadeleri ise acı dolu bir tabloyu ortaya koyuyor: "Canım Kübram, hepinizi çok özledim. Bacaklarım ağrıyor, artık her gün düşünmekten."

dilan polat

Polat ailesinin yaşadığı hukuki sürecin nasıl sonuçlanacağı ve hapiste bulunan üyelerin durumu, kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi