Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği ve Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız bu akşam yeni bölümü ile izleyiciler ile buluştu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesini konu alan dizinin oyuncu kadrosunda ise Burcu Biricik Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer almakta. Son bölümde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölüm de neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Camdaki Kız 75. bölüm fragman yayınlandı mı? Camdaki Kız fragman izle! İşte detaylar...

camdaki kız-3

CAMDAKİ KIZ 75. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Camdaki Kız 75. bölüm fragmanı yayınlandı!

CAMDAKİ KIZ 75. BÖLÜM FRAGMAN

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nalan, Hayri’yi hala sevmesine karşın ondan uzak durmaya çalışır ama Türkan’ın Nalan’ı arayıp yardım istemesi işleri zorlaştıracaktır.

Hayri, Nalan'ı yeniden kazanmak için Türkan'dan boşanacağını düşünür. Türkan, Nalan'a Hayri'den boşanmak istemediğini söyleyince kıyamet kopar. Hayri, Türkan'ın itirafı sonrası şoke olur ve öfkelenir. Nalan, Türkan'ı ve çocukları koruyarak Hayri'yi kapı dışarı eder. Nalan, Hayri'nin evli ve çocuklu olduğunu bilmediğini ve mahcup olduğunu söyleyerek Türkan'dan özür diledi. Nalan, Türkan'ın hayatını nasıl çıkmaza soktuğunu kendi gözleriyle görmüştür. Hayri ise Türkan'ı Nalan'ın evinden çıkarmanın peşindedir. Türkan'ı ve çocukları alıp Nalan'ın evine gelen Hayri, Nalan'ı çileden çıkarır. Nalan, Hayri'yi kapı dışarı eder, ancak Hayri sakinleşmez ve Nalan bu durumun içinden çıkmaya çalışır. Nalan, Hayri'yi görmek istemediğini söyleyerek yerden yere vurur. 

camdakıkız

Billur’la Muzo ise Nalan’ın tekrar Hayri’ye dönmemesi için iş birliği yapmaya devam ederler. Billur, Muzo'ya son zamanlarda kendisini daha da yakın hisseder. Muzo'nun iyi bir kalbi olduğunu gören Billur duygularına hakim olamaz ve Muzo'yla daha da yakından bir iletişim kurar. Sedat, kendisi için yeni bir adım atmayı başarır. Hayri, Türkan’la boşanmaya kararlıdır ancak boşanma kağıtlarıyla eve geldiğinde bir sürprizle karşılaşır.

Camdaki Kız, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de Kanal D’de...

Haber Merkezi