Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un dünya evine girmesinin ardınadan Esmersoy'un eşi araştırılma başlandı. Arama motorlarında, "Burcu Esmersoy'un eşi Nazım Akmandil kimdir? Nazım Akmandil nereli, kaç yaşında? Nazım Akmandil'in kaçıncı evliliği" soruları aratılıyor. Peki, Burcu Esmersoy'un eşi Nazım Akmandil kimdir? Nazım Akmandil nereli, kaç yaşında? Nazım Akmandil'in kaçıncı evliliği? İşte tüm merak edilenler...

27-62

NAZIM AKMEDİL KİMDİR?

30 yaşında olan Nazım Akmandil, yazılımcı olarak biliniyor. Akmandil, cep telefonlarındaki oyunların yazılımları ile ilgili çalışmalar yürütüyor.

Arkadaşları ile birlikte kurduğu Good Job Games'in sahiplerinden biri olan Akmandil'in sahibi olduğu şirketin mobil oyun uygulamalarının önde gelen firmalarından biri olduğu belirtiliyor.

28-61

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Burcu Esmersoy, Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. Burcu Esmersoy New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.

Ahmet Türk kimdir? Ahmet Türk kimdir?

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.