Fenerbahçe yeni transferi Leonardo Bonucci eşi Martina Maccari'nin biyografisi ve özel hayatı merak ediliyor.Peki Martina Maccari kimdir? Martina Maccari kaç yaşında, nereli, mesleği ne? işte tüm detaylar.

Martina Maccari (1)

Martina Maccari kimdir?

Martina Maccari, eşinin futbol kariyerine duyduğu destekle bilinmektedir ve çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de katılmaktadır. Regina Margherita Hastanesi'nde beyin cerrahisi bölümü için başlattığı yardım girişimi ile öne çıkan Maccari, bu projeyle adından söz ettirmiştir.

Martina Maccari (2)

Martina Maccari kaç yaşında?

Martina Maccari, 1985 yılında doğmuş ve şu anda 38 yaşındadır.

Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir? Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir?

Martina Maccari (2)-1

Martina Maccari burcu nedir?

Martina Maccari, Akrep burcudur.

Martina Maccari (3)

Martina Maccari mesleği nedir?

Maccari, eski bir modeldir ve özellikle Instagram hesabında paylaştığı videolar ve çocuklarıyla ilgili içeriklerle dikkat çekmektedir.

Martina Maccari (1)-1

Martina Maccari evlilik hayatı?

Martina Maccari, Leonardo Bonucci ile 2008 yılında tanışmış ve 2011 yılında evlenmiştir. Çiftin, Mattia ve Lorenzo adında iki erkek çocukları bulunmaktadır. Daha sonra ailelerine kızları Matilda da katılmıştır.

Martina Maccari'nin Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve hayatındaki gelişmelerle ilgili takipçileriyle etkileşimde bulunması, onu geniş bir kitleye tanıtmıştır. Ayrıca, Maccari'nin eşi Leonardo Bonucci'nin Fenerbahçe ile anlaşmasıyla ilgili bilgiler de merak edilmektedir. Bonucci'nin Fenerbahçe'ye transferiyle birlikte Türkiye'ye gelmesi beklenirken, çiftin İstanbul'daki hayatı da kamuoyunun ilgisini çekmektedir.

Martina Maccari'nin sadece eşi Leonardo Bonucci ile değil, aynı zamanda kendi sosyal projeleri ve hayatıyla da ön plana çıkan bir isim olduğu söylenebilir. Bonucci'nin eşi Maccari'nin güzellik, sosyal sorumluluk ve aile değerlerine verdiği önem, onu daha geniş bir kitleyle tanıştırmış durumdadır.

Editör: İrem Akbaş