Ankara Vali Yardımcısı Kemal Karadağ, Mamak ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere katıldı. Vali yardımcısı Karadağ’a Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse eşlik etti.

Mamak ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere katılan Karadağ, maske ve sosyal mesafe uyarısında bulundu. Ankara Vali Yardımcısı Kemal Karadağ, Mamak'taki Tıp Fakültesi Caddesi'nde koronavirüs denetimi yaptı. Denetimlerde Vali Yardımcısı Karadağ'a; Kaymakam Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Murat Köse ve polis ile zabıta ekipleri eşlik etti. Restoran, bakkal ve eczaneleri ziyaret eden Karadağ, maske konusuna dikkat çekerek, esnafa dükkanlarında dezenfektan bulundurmaları uyarısında bulundu. Toplu taşıma araçlarını da denetleyen Karadağ, yolculardan sosyal mesafe kuralarına uymalarını istedi.

Karadağ ve beraberindekiler, caddeki iş yerlerini gezerek esnaftan maske, mesafe ve hijyen konusunda duyarlı olmalarını istedi. Ayrıca belediye otobüsleri denetlendi, yolcuların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyup uymadığı da kontrol edildi.

Kadir GÜRHAN