ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, Polatlı’da hizmet veren oda başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu. Toplantı, Polatlı’daki çok amaçlı bir salonda gerçekleşti ve ilçede faaliyet gösteren esnaf odalarının sorunları gündeme alındı.

Işyeri Ziyareti (2)

Esnafın talepleri ve sorunları ele alındı

Polatlı'daki esnaf ve sanatkarların taleplerini dinleyen ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, her bir oda başkanını tek tek dinleyerek sorunlara çözüm odaklı yaklaşım sergiledi. Ar, Polatlı'nın, üretim, hizmet ve tarım sektörlerinde ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirtti. Esnafın, büyük işletmelerle rekabet gücünü artırabilmesi için yapılması gerekenlere değindi.

Yenimahalle’de vergi ödeyene çiçek hediyesi Yenimahalle’de vergi ödeyene çiçek hediyesi

Işyeri Ziyareti (1)

Polatlı Esnafı için daha fazla çalışma yapılacak

ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, toplantıda esnaf ve sanatkarların, Polatlı ilçesinin ekonomisindeki payını artırmalarının gerektiğini vurguladı. Rekabet gücünü geliştirmek için odaların büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade eden Ar, tüm odalara bu konuda daha fazla çaba sarf etmeleri çağrısında bulundu.

Oda Başkanının Doğum Gününü Kutladı (1)

Başkan Ar, işyerlerini ziyaret Etti

Toplantının ardından ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, Polatlı’daki esnaf odalarının başkanlarını işyerlerinde ziyaret etti. Polatlı Zirai Aletleri Tamirciler ve Demir İşleri Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Osman Aydoğan ve Polatlı Marangozlar Keresteciler ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haluk Bilici’nin işletmelerini ziyaret eden Ar, üretim süreçleri ve iş gücüyle ilgili bilgi aldı.

Doğum günü kutlaması da yapıldı

Başkan Ar, Polatlı Marangozlar Keresteciler ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haluk Bilici’nin doğum gününü kutlayarak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulundu. Ar, ziyareti sırasında başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Kaynak: Haber Merkezi