Show TV ekranlarında yayılanan Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda yeni bir isim dahil oldu. Bahar dizisinde ''Rüzgar'' karakterini canlandıracak olan Deniz Sarıkaş merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Bahar Rüzgar kimdir? Deniz Sarıkaş kimdir? Deniz Sarıkaş nereli? Deniz Sarıkaş kaç yaşında? Deniz Sarıkaş ne mezunu? Deniz Sarıkaş'ın sevgilisi var mı? Deniz Sarıkaş hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Bahar Rüzgar kimdir? Deniz Sarıkaş kimdir? Deniz Sarıkaş nereli? Deniz Sarıkaş kaç yaşında? Deniz Sarıkaş ne mezunu? Deniz Sarıkaş'ın sevgilisi var mı? Deniz Sarıkaş hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

deniz sarıkaş2

Bahar Rüzgar kimdir?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bahar dizisinde Rüzgar karakterine Deniz Sarıkaş hayat verecek. Rüzgar karakteri; Umay (Alisa Sezen Sever) ve Parla (Sena Kalıp) ile tanışması ikisi için de yeni bir macerayı başlatacaktır.

deniz sarıkaş1

Deniz Sarıkaş kimdir?

Deniz Sarıkaş, 2000 yılında doğmuştu. Müjdat Gezen Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Gitar, Vokal, Fitness, Yüzme, Dans, Basketbol gibi yetenekleri olan Deniz Sarıkaş İngilizce biliyor.

Deniz Sarıkaş, Socia Ajansın oyuncusudur. 2022 yılında ilk oyunculuk deneyimi olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde oynamıştır. 2023 yılında Kirli Sepeti dizisinde rol almıştır.

deniz sarıkaş4

Furkan Kızılay'ın sevgilisi Tutku Yılmaz kimdir? Furkan Kızılay'ın sevgilisi Tutku Yılmaz kimdir?

Deniz Sarıkaş'ın sevgilisi kimdir?

Deniz Sarıkaş'ın sevgilisi ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi