AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu sık sık gündem oluyor. ekilin eşi Canan Yenişehiroğlu da merak ediliyor. Arama motorlarında, "Bahadır Yenişehirlioğlu'nun eşi Canan Yenişehirlioğlu kimdir? Canan Yenişehirlioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne" soruları aratılıyor. Peki, Bahadır Yenişehirlioğlu'nun eşi Canan Yenişehirlioğlu kimdir? Canan Yenişehirlioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte tüm merak edilenler...

CANAN YENİŞEHİROĞLU KİMDİR?

Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ile evlidir. Çiftin Neyir Yenişehirlioğlu adında bir çocuğu vardır. Canan Yenişehiroğlu hakkında başka bir bilgi bilinmemektedir. 

BAHADIR YENİŞEHİROĞLU KİMDİR?

Bahadır Yenişehirlioğlu İzmir’in ilk belediye başkanı yenişehirli Ahmet efendinin torunu, taşra eşrafından, köklü bir aileye mensup olan Bahadır Yenişehirlioğlu, 1962 yılında Manisa Akhisar’da dünyaya geldi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1985'te mezun olduktan sonra serbest avukat olarak çalışmaya başladı.

Çin, Fransa, ispanya, İsviçre, İtalya, Almanya, Avusturya, Belçika, İngiltere, Hollanda, Bosna Hersek, Karadağ, Hırvatistan, Fas, Tunus, Mısır, İran, Pakistan, İsrail, Suudi Arabistan, Ürdün, Suriye, Dubai, Bahreyn, Azerbaycan gibi ülkelerde antropoloji, sosyoloji, yönetim bilimi ve hukuk çalışmaları yaptı.

Avukatlık mesleğini sonlandırdıktan sonra edebiyat dünyasına giriş yaptı.

Yedi Güzel Adam dizisinde canlandırdığı sahaf İsmail Bey karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Sevda Kuşun Kanadında (Saatçi Hüsnü), Payitaht Abdülhamid (Tahsin Paşa) dizilerinin kadrosunda yer aldı. Ayrıca Direniş Karatay ve Vecihi Hürkuş filmlerinde oynadı. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.