Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu'nun hayatı yurttaşlar tarafından araştırılıyor. Arama motorlarında, ''Azmi Karamahmutoğlu kimdir?Azmi Karamahmutoğlu kaç yaşında? Azmi Karamahmutoğlu nereli? Azmi Karamahmutoğlu ne mezunu? Azmi Karamahmutoğlu evli mi? Azmi Karamahmutoğlu hangi görevlerde bulunudu''soruları aratılıyor. Peki, Azmi Karamahmutoğlu kimdir?Azmi Karamahmutoğlu kaç yaşında? Azmi Karamahmutoğlu nereli? Azmi Karamahmutoğlu ne mezunu? Azmi Karamahmutoğlu evli mi? Azmi Karamahmutoğlu hangi görevlerde bulunudu? İşte tüm merak edilenler...

Azmi Karamahmutoğlu Kimdir

AZMİ KARAMAHMUTOĞLU KİMDİR?

Azmi Karamahmutoğlu, 1958 yılında Erzurum'un Oltu ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Erzurum'da başlayan Karamahmutoğlu, lisans eğitimi için Ankara'ya yerleşti. 1980 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Azmi Karamahmutoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Zafer Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı oldu.

Azmi Karamahmutoğlu Aslen Nereli

Kübra Siyahdemir kimdir? Kübra Siyahdemir boşandı mı? Kübra Siyahdemir kimdir? Kübra Siyahdemir boşandı mı?

AZMİ KARAMAHMUTOĞLU'NUN EŞİ KİMDİR?

Azmi Karamahmutoğlu'nun eşi hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Azmi Karamahmutoğlu

AZMİ KARAMAHMUTOĞLU HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

Azmi Karamahmutoğlu, Alparslan Türkeş'in göreve atadığı son Ülkü Ocakları Genel Başkanıdır. 1996 yılında dönemin MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş tarafından Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak siyaset hayatına atıldı. Karamahmutoğlu, daha sonra 1997'de görevini Mustafa Hakan Ünser'e bıraktı.

Bir dönem KKTC'de Ülkü Ocakları'nın teşkilatlanma çalışmalarına yönelik çalışmalar da başlatan Azmi Karamahmutoğlu, 1991 yılında MHP'den Ankara Milletvekili seçildi. 1995 yılında MHP Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Ardından 1999 yılında ikinci kez MHP'nin Ankara Milletvekili olarak TBMM'de görev aldı.

2002 yılında MHP çatısı altından ayrılan Azmi Karamahmutoğlu, siyasi kariyerine Zafer Partisi'nin çatısı altında devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi