Aysemi̇n Gülmez, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Aysemi̇n Gülmez kimdir? Aysemi̇n Gülmez nereli? Aysemi̇n Gülmez kaç yaşında? Aysemi̇n Gülmez ne mezunu? Aysemi̇n Gülmez evli mi" sorularına yanıt arıyor. Peki, Aysemi̇n Gülmez kimdir? Aysemi̇n Gülmez nereli? Aysemi̇n Gülmez kaç yaşında? Aysemi̇n Gülmez ne mezunu? Aysemi̇n Gülmez evli mi? İşte tüm merak edilenler...

aysemin gülmez 4

AYSEMİN GÜLMEZ KİMDİR?

Aysemin Gülmez, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi'dir. Gülmez, avukattır. 

aysemin gülmez

AYSEMİN GÜLMEZ NERELİ?

Aysemin Gülmez'in memleketi Ordu'dur. 

aysemin gülmez 6

AYSEMİN GÜLMEZ KAÇ YAŞINDA?

Gülmez, 1979 yılında doğdu. Gülmez, 44 yaşındadır. 

Aysemin Gülmez 5

AYSEMİN GÜLMEZ NE MEZUNU?

Aysemin Gülmez, ilkokul eğtimini İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Halen İstanbul Barosu'na bağlı olarak avukatlık mesleğini icra etmektedir.

aysemin gülmez 2

Aysemin Gülmez, "Kadın Hakları ve Aile İçi Şiddet" ile "Çocuk Hakları" konularında uzmanlık sahibidir ve uzun yıllar İstanbul Barosu'na bağlı Kadın Hakları ve Çocuk Hakları Merkezi'nde avukat olarak çalışmıştır.

aysemin gülmez 3

İstanbul Barosu tarafından düzenlenen "Doğrudan Soru ve Çapraz Sorgu" seminerini 2005 yılında tamamlamış, 2003 yılında İstanbul Barosu CMUK Uygulama Servisi tarafından verilen eğitimle "Sanık Hakları ve Müdafilik" alanında uzmanlaşmış, ayrıca 2018 yılında Marmara Üniversitesi tarafından verilen "Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk" eğitimi almıştır.

aysemin gülmez

Aysemin Gülmez, kurumsal firmalara ve bireylere hukuki danışmanlık hizmetleri sunarak çalışma hayatını sürdürmektedir. Aile Hukuku, İdare Hukuku, Ceza Hukuku, Ticaret Hukuku ve Borçlar Hukuku gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

Erkan Yolaç'ın kızı Göksu Yolaç kimdir? Erkan Yolaç'ın kızı Göksu Yolaç kimdir?

aysemin gülmez 6

Siyasi kariyerine 2008 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sancaktepe ilçe örgütünde Eğitim Sekreteri olarak başlamıştır. Daha sonra Sancaktepe ve Ataşehir ilçe örgütlerinde İnsan Hakları Komisyonu dahil çeşitli kademelerde görev almıştır. 31 Mart 2019'da CHP Ataşehir belediye başkan aday adayı olmuş ve Haziran 2019'dan itibaren CHP İstanbul İl İnsan Hakları Komisyonu'nda görev yapmıştır.

Aysemin Gülmez 5

Üniversite yıllarından itibaren sivil toplum kuruluşlarının eğitim ve kültür faaliyetlerinde aktif olarak yer almış, birçok sivil toplum kuruluşunun sosyal ve kültürel projelerinde danışmanlık yapmıştır.

aysemin gülmez 4

Aysemin Gülmez, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak parti içindeki görevini sürdürmektedir. Evlidir ve 2 erkek, 1 kız çocuğu annesidir. Ayrıca İngilizce bilmektedir ve Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu üyesidir.

aysemin gülmez 2

AYSEMİN GÜLMEZ EVLİ Mİ?

Aysemin Gülmez evlidir. Gülmez'in 2'si erkek ve 1'i kız çocuk toplam üç çocuğu vardır.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.