Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Eskişehir'den aday olan Ayşe Ünlüce'nin hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında, ''Ayşe Ünlüce kimdir? Ayşe Ünlüce kaç yaşında, nereli? Ayşe Ünlüce ne mezunu? Ayşe Ünlüce'nin eşi kimdir? Ayşe Ünlüce'nin kaç çocuğu var? Ayşe Ünlüce hangi görevlerde bulundu'' soruları aratılıyor. Peki, Ayşe Ünlüce kimdir? Ayşe Ünlüce kaç yaşında, nereli? Ayşe Ünlüce ne mezunu? Ayşe Ünlüce'nin eşi kimdir? Ayşe Ünlüce'nin kaç çocuğu var? Ayşe Ünlüce hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Ayşe Ünlüce Nereli

AYŞE ÜNLÜCE KİMDİR?

Ayşe Ünlüce, 1970 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Ünlüce, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Ayşe Ünlüce Ne Mezunu

Bir süre Adalet Bakanlığı bünyesinde hâkim olarak görev yapan Ünlüce, 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne 1. Hukuk Müşaviri olarak atandı ve 2018 yılından bu yana da Genel Sekreterlik görevindeydi.

İbrahim Sangare kimdir? İbrahim Sangare kimdir?

Ayse Unluce 1

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden istifa eden Ayşe Ünlüce, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmuştur.

Ayşe Ünlüce Kaç Yaşında

AYŞE ÜNLÜCE'NİN EŞİ KİMDİR?

Ayşe Ünlüce'nin eşi geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Av. Aydın Ünlüce’ydi.

Ayşe Ünlüce Eşi

AYŞE ÜNLÜCE'NİN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Ayşe Ünlüce'nin 2 çocuğu vardır.

Kaynak: Haber Merkezi