Müzik kariyerinin yanı sıra katıldığı programlarla gündeme gelen Ayşe Dinçer’in hayatı araştırılıyor. Arama motorlarında, ''Ayşe Dinçer kimdir? Ayşe Dinçer kaç yaşında? Ayşe Dinçer nereli ? Ayşe Dinçer'in eşi kimdir? Ayşe Dinçer'in şarkıları nerelerdir'' soruları aratılıyor. Peki, Ayşe Dinçer kimdir? Ayşe Dinçer kaç yaşında? Ayşe Dinçer nereli ? Ayşe Dinçer'in eşi kimdir? Ayşe Dinçer'in şarkıları nerelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Ayşe Dinçer

AYŞE DİNÇER KİMDİR?

Ayşe Dinçer, 1977 yılında dünyaya geldi. Aslen Mersinli olan Ayşe Dinçer, Emre Ergen ile evli. Emre Ergen, Ayşe Dinçer'in konser programlarında yardımcı olmaktadır.

Ayşe Dinçer Eşi Kimdir

 Sanatçı Ayşe Dinçer, müzik severler tarafından Ankaralı Ayşe olarak tanınmaktadır. Aslen Mersinli olduğunu ancak Ankara'da doyduğunu belirten Ayçe Dinçer, "Artık Ankara'lıyım" diyerek bu konuya açıklık getirmişti.

Ayşe Dinçer Kimdir

Mersin Gazi Lisesinde eğitim görürken, Liseler arası ses yarışmasında birincilik elde etti. Çok genç yaşlarda Mersin'deki düğünlerde sahne almış  ve aile geçimine katkı sağlamıştır.

Ayşe Dinçer Eşi

1996 senesinde ise Akkale'nin de jüri olarak yer aldığı, TRT Türk Halk Müziği yarışmasına katılmış yarışmada Akdeniz bölge 1. si ve Türkiye 2.si olarak hayalini gerçekleştirmişti.

Ayşe Dinçer Kaç Yaşınd

ANKARALI AYŞE ALBÜMLERİ

1999- Gözlerin Aydın,

2008- Koçum Benim,

2010- Bu Fasulye 7.5 Lira,

2011- Bay Bay Canım,

2012- Nakış Nakış,

2013- Gönüllerin Ayşesi,

2014- Aşkımız Olay Olacak,

2015- Bunun Adı Aşk

2017- Oh Sana.

Mustafa Şoray kimdir? Mustafa Şoray kimdir?

Ayşe Dinçer Nereli

Kaynak: Haber Merkezi