Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu üyeleri, kadınlara yönelik şiddet iddialarıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

Kübra Siyahdemir kimdir? Kübra Siyahdemir boşandı mı? Kübra Siyahdemir kimdir? Kübra Siyahdemir boşandı mı?

can tunaboylu1 Grup üyelerinin partnerlerine uyguladıkları fiziksel ve psikolojik şiddet teşhir ediliyor.

can tunaboylu Son olarak Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunda gitaristlik yapan Can Tunaboylu, eski sevgilisi tarafından ifşa edildi.

can tunabotylu1 Tunaboylu tarafından şiddete maruz bırakıldığını söyleyen Aybike Çelik'e birçok kadın destek verdi.

Aybike Çelik 6 Peki, Aybike Çelik kimdir? Aybike Çelik nereli, kaç yaşında? Aybike Çelik ne iş yapıyor? Aybike Çelik'in eski sevgilisi kim? Aybike Çelik'in sağlık durumu nasıl? İşte tüm merak edilenler...

Aybike Çelik 5

AYBİKE ÇELİK KİMDİR?

Aybike Çelik, müsisyendir. Çelik yakın bir tarihe kadar Can Tunaboylu ile sevgiliydi. Çelik'in İstanbul'da yaşadığı bilinmektedir. 

Aybike Çelik 2

Eski sevgilisi tarafından şiddet gördüğünü açıklayan Çelik, ''13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Dışarı tek çıkabildiğim gün şahsın konseriydi, konser günü grup arkadaşlarına ve menajerlerine gözümü eserdim, şahıs sahnedeyken diğer müzisyen arkadaşlara suratımdaki makyajı silerek anlatmak istedim, burada istenmiyorsun diye üzerime gelindiği için uğradığım şiddeti ve incittiğimi sandığım kolumu (aslında kırık olan) ve gözümün morluğunu anlatamadım. Gösteremedim ve yaşadığım şok ve Stockholm sendromu nedeniyle yine şahısa sığınmak durumunda kaldım. Kolumdaki kırık bası tıbbi müdahale ile çözülemeyeceği için dava zaten otomatik olarak açıldı fakat bana işkence uygulamış bu şahsın hiçbir şey yapmamış gibi hayatına devam etmesi sinirlerimi bozuyor'' dedi.

Aybike Çelik 8Aybike ÇelikAybike Çelik 7Aybike Çelik 3

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.