Bursa Bülbülü filmi ile izleyiciyle buluşan ünlü komedyen Ata Demirer günden güne eriyor. 50 yaşından sonra büyük bir değişim yaşayan kilolu halleri ile bilinen Ata Demirer verdiği kilolarla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Bir dönem 140 kiloya kadar çıktığı konuşulan Ata Demirer'in 50 kilo verdiği söylenmişti. Ünlü komedyen ise katıldığı canlı yayında 22 kilo verdiğini açıklamıştı. Eski görüntüsüne veda eden Ata Demirer'in son hali ile övgüleri topladı... İşte hızla zayıflayan Ata Demirer'in son hali… 

ataü

Ata Demirer'in son hali gündem oldu

50 yaşındaki Ata Demirer, şimdilerde değişen görüntüsü ile dikkat çekiyor. Son olarak Bursa Bülbülü filmi ile büyük beğeni toplayan Ata Demirer sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. 

ataaa

50 yaşından sonra büyük bir değişim yaşayan kilolu halleri ile bilinen Ata Demirer hayranlarından tam not aldı. Demirer, bir yandan çalışırken diğer yandan da sıkı bir diyet uyguladı.

Bir dönem 140 kiloya kadar çıktığı konuşulan Ata Demirer'in 50 kilo verdiği söylenmişti. Ünlü komedyen ise katıldığı canlı yayında 22 kilo verdiğini açıklamıştı.

İşte oyuncunun son halleri...

ata demirerin son hali

Haber Merkezi