ATA AÖF sınav sonuçları, bütünleme sınavının ardından yayınlanacak. Online bütünleme sınavları Atatürk Üniversitesi'nin akademik takvimine göre 29 Mart tarihinde başladı. Deprem nedeniyle ertelenen söz konusu bütünleme sınavları değerlendirilmesinde 4 (dört) yanlış cevap, 1 (bir) doğru cevabı götürecek ve başarı notuna katkısı yüzde 70 olacak. Yapılan değerlendirmelerin ardından ATA AÖF sınav sonuçları https://obs.atauni.edu.tr/ üzerinden erişime açılıyor. Peki, ATA AÖF bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, 2023 ATA AÖF sınav sonuç tarihi hakkında bilgiler...

ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi güz dönemi bütünleme sınavları 29 Mart'ta başladı. Söz konusu sınavlar 9 Nisan 2023 tarihine kadar her gün 10.00 ile 23.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürecek. ATA AÖF sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında ise henüz bir açıklama gelmedi.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı.  ATA AÖF final sınavları 7-8 Ocak 2023 tarihlerinde tamamlanmış sonuçlar ise 14 Ocak'ta erişime açılmıştı.

Bütünleme sınavları 9 Nisan'da sona erecek. Final sınavı bilgileri göz önüne alındığında bütünleme sonuçlarının da bir hafta sonra yani 16 Nisan'a kadar yayınlanması bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklamalara haberlerimizde yer vereceğiz.

Haber Merkezi