ATV ekranlarında yayınlanan Yaban Çiçekleri dizisinde izleyicilerle bululşan Aslıhan Malbora'nın özel hayatı ve kariyer geçmişi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Aslıhan Malbora kimdir?  Aslıhan Malbora kaç yaşında, nereli? Aslıhan Malbora'nın sevgilisi kimdir? Aslıhan Malbora hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Aslıhan Malbora Sevgilisi

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

Aslıhan Malbora 27 Mart 1995 tarihinde Afyonkarahisar'da doğmuş, dizi ve sinema oyuncusudur.İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyonkarahisar'da tamamlamıştır. Yükseköğrenimine devam etmek için 2012 yılında İstanbul'a giderek İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim görümüştür. 

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başlamış, Akademi 35.5 Sanat Evi'nde bir yıl temel oyunculuk, hareket ve sahne dersleri almıştır.

Oyunculuğa 2017 yılında yayımlanan Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep rolü ile başlamıştır.

Televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde rol almıştır. Aile Hükûmeti adlı komedi filminde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Aslıhan Malbora Metin Temel

ASLIHAN MALBORA'NIN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Aslıhan Malbora'nın sevgilisi Metin Temel'dir. 

İbrahim Sangare kimdir? İbrahim Sangare kimdir?

Aslıhan Malbora Metin Temell

Aslıhan Malbora ve Metin Temel'in üniveriste yıllarında tanıştıkları biliniyor. Aslıhan Malbora ve Metin Temel'in 10 yıldan uzun süredir birliktedirler.

Aslıhan Malbora Metin Temel Aşkı

Metin Temel'in instagram hesabı: @metintemel

Kaynak: Haber Merkezi