Aslı Omağ'ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Aslı Omağ kimdir? Aslı Omağ kaç yaşında, nereli? Aslı Omağ ne mezunu? Aslı Omağ evli mi? Aslı Omağ'ın eşi kimdir? Aslı Omağ'ın çocuğu var mı? Aslı Omağ kiminle evli? Aslı Omağ'ın sevgilisi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, Aslı Omağ kimdir? Aslı Omağ kaç yaşında, nereli? Aslı Omağ ne mezunu? Aslı Omağ evli mi? Aslı Omağ'ın eşi kimdir? Aslı Omağ'ın çocuğu var mı? Aslı Omağ kiminle evli? Aslı Omağ'ın sevgilisi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Aslı Omağ Kimdir

Aslı Omağ kimdir?

Aslı Omağ, 31 Temmuz 1969 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Newport Üniversitesi Davranış Bilimleri Fakültesi'nde yaptı. Aslı Omağ, opera sanatçısı ve oyuncudur.Hafta Sonunun Son Günü (2014) gibi çeşitli tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Aslı Omağ, Kalk Gidelim dizisinde Meryem Kütük karakterini canlandırdı. Bu rolüyle daha çok tanındı. 

Aslı Omağ Kiminle Evli

Aslı Omağ'ın sevgilisi kimdir?

1981 İstanbul doğumlu olan Emir Yeşil, Heavy metal'den soul'a, pop müzikten funk'a kadar çeşitli tarzlar dinleyerek büyüdü. 16 yaşında sahne hayatına başlayan Emir, birçok grupla performanslarını sürdürdü ve bu süreçte aynı zamanda gitar, klavye ve davul çalmayı da öğrendi.

Namık Tan kimdir? Namık Tan hangi görevlerde bulundu? Namık Tan kimdir? Namık Tan hangi görevlerde bulundu?

Aslı Omağ Sevgilisi

Dünya çapında tanınan Yeşil, İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya da birçok kez konser verdi. Uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele eden Emir Yeşil, 43 yaşında hayatını kaybetti.

Kaynak: Haber Merkezi