Kanal D'nin  sevilen yapımları arasında yer alan Aşk ve Umut dizisi 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon fragmanını yayınlayan dizi, gündemden düşmüyor. Fragmanda ise dizide sevilmeyen karakterler arasında yer alan Melis'in kaza yaptığı sahneler yer alıyor. Fragmanı izleyenler ise, "Aşk ve Umut Melis öldü mü? Aşk ve Umut'un Melis'i öldü mü? Aşk ve Umut Melis ölecek mi" sorularına cevap arıyor. Peki, Aşk ve Umut Melis öldü mü? Aşk ve Umut'un Melis'i öldü mü? Aşk ve Umut Melis ölecek mi? İşte tüm merak edilenler...

9-159

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

16 Haziran 2023 Cuma günü yayınlanan Aşk ve Umut'un 180. bölüm sezon finalinde Kuzey'in hayatı tehlikeye giriyor. Evde düğün hazırlıkları sürerken Gönül, Bülent’ten babası olduğunu Zeynep’e açıklamasını ve her şeyin çözüme kavuşmasını ister.

aşk ve umut-1 Ama Belkıs, Feraye’nin Bülent ile Gönül’ü öpüşürken gördüğünü öğrenip Gönül’e saldırır. Bülent, Feraye’ye kendini açıklamak ve ondan başkasını sevmediğini söylemek için onunla konuşmak ister ama Feraye boşanma evraklarını hazırlamıştır. Ege Melis’le ilgili tüm gerçekleri ortaya çıkarıp Zeynep’le kaçma hayalleri kurarken Melis de düğün hazırlıklarını tamamlamıştır. Ama Melis’in bilmediği Ege’nin Ragıp ile görüşerek tüm gerçekleri Ragıp’a itiraf ettirdiği ve onun söylediklerini kayıt altına aldığıdır. Ege Melis’e kaydı göstererek ondan hesap sorar.

aşk umut melisEge Melis’in her şeyi kabul ettiğini ve evlenmeyeceklerini herkese açıklayacağını sanırken Melis duyanları şaşkınlık içinde bırakacak bir açıklama yaparak Ege’yi evlenmeye mecbur bırakacak planını devreye sokacaktır. Diğer yandan Alper Sıla’yı kaçırmış, Kuzey ise onların izini hala bulamamıştır. Alper Sıla’yı tehdit ederek evlenmeye razı etmeye uğraşırken Sıla ondan kaçmaya çalışır. Alper Sıla’yı yine yakalayıp yaralar. Sıla Kuzey’in gelmesini beklerken tanımadığı biri Sıla’yı Alper’in elinden alıp kaçırır. Kuzey ise Sıla’yı kaçıranların peşine düşer ama Kuzey’in kendi hayatı da Sıla kurtarmak isterken tehlikeye girecektir.

SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR

Oyuncuların sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına göre Aşk ve Umut ekibi sete çıktı. Ancak dizinin ne zaman ekranlara döneceği bilinmiyor. Kanal D, dizinin yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapmadı. 

Zeynep-Melis-Girsen-ask-ve-umut-oyuncusu-1

AŞK VE UMUT MELİS ÖLECEK Mİ?

Melis'in ölüp ölmediği bilinmiyor.

YENİ SEZON FRAGMAN

Survivor All Star 2024 Erkek Eleme Adayı Belli Oldu! Survivor All Star 2024 Erkek Eleme Adayı Belli Oldu!

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.