Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan “Aşk ve Umut” dizisi gündemden düşmüyor. Hafta içi her gün 16:00'da yayınlanan dizide olaylar bitmiyor. 

Üniversiteye gitmek için annesiyle birlikte İstanbul'a taşınmanın hayalini kuran Zeynep'in başına gelen karmaşık olaylar bitmiyor. Zeynep'in annesi Gönül'ün yaşadıkları ise izleyicileri şok ediyor. 

49

Yıllarca, annesi ile küçük bir kasabada yaşayan Zeynep, üniversiteyi kazanıp, ilk defa büyük şehre geldiğinde, ait olmadığı bir çevrede, paranın, gücün ve egoların çatıştığı bir dünyada yaşamak zorunda kalır. İstanbul’da, güçlü ve kalabalık bir ailenin evinde sığıntı olarak yaşayan, kimsesiz bir hayat sürmek zorunda kalan Zeynep, öldü bildiği babasının tam da o evde yanı başında olduğunu öğrendiğinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Zeynep’in bu sancılı hayatında başına gelen en güzel şey ise ona yeniden umut etmeyi öğreten aşktır. Ege ve Zeynep bütün imkansızlıklara rağmen büyük bir aşkın kollarına düştüklerinde önlerindeki en büyük engelin en yakınları olacağından habersizdirler.

50

Elif, henüz küçük bir çocukken Kuzey’e aşık olmuş, annesinin hizmetçisi olduğu evin kızı Handan tarafından Kuzey’e aşkı nedeniyle feci şekilde aşağılanmıştır. Elif’in bütün hayatını değiştiren o acı gün aynı zamanda yeni hayatının da ilk günüdür. Elif o gün, bir gün Kuzey’i kendine aşık edeceğine, çocukluğunu çalan Handan’dan o günün intikamını alacağına söz vermiştir. Elif şimdi, sözünü tutmak, artık Handan’ın sevgilisi olan Kuzey’i elde etmek için yalanlarla ve sırlarla dolu bir hayata başlar. Kuzey, Elif’in bu süreçte ona söylediği yalanları ve oynadığı oyunları öğrendiğinde Elif için aşkını, Kuzey’i yeniden kazanmak hiç de kolay olmayacaktır.

ELİF GERÇEKTEN ÖLDÜ MÜ?

Dizinin diğer bir oyuncusu Elif birkaç bölüm önce öldü. İddialara göre Cemre Kurum'un canlandırdığı Elif, aslında ölmedi. Elif'in ilerleyen bölümlerde dizide tekrardan yer alacağı öne sürülüyor. Elif'in ölmesinin ardından bu bölüm Gönül bıçaklanacak. 

45-1
Haber Merkezi

Editör: Nisa K.