Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların aralık ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'terazi' burcunu neler bekliyor? Terazi burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'terazi' burcunu aralık ayında bekleyenler...

29 Nisan İkizler burcu günlük burç yorumu 29 Nisan İkizler burcu günlük burç yorumu

burçç

ARALIK AYINDA TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Aralıkta uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Gücünüzün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, aile yakınlarınızın düşüncelerinin de hayatınızda yeri olacaktır. Çalışma evinizde ilerleyen Satürn, isteklerinizi gerçeğe döndürüyor. Hayal gücünüzü, istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz.

Seyahatler ve geziler ön plana çıkacaktır. Yoğun ve güçlü duygular hissedeceğiniz ilişkilerin başlangıcı oluşabilir. Satürn, isteklerinizi gerçeğe döndürüyor. Hayal gücünüzü, istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Seyahatler ve geziler ön plana çıkacaktır. Sosyal yaşantınızın birden canlandığınız hissedeceksiniz. Çevre ilişkileriniz genişliyor ve uzak ülkelerle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için önemli bir devreye giriyorsunuz. Çevrenizin kalabalıklaşması, sizi şaşırtmamalı ve iç disiplininizi bozmamalı.

12 Aralık'ta Yeni Ay, Yay burcunda doğuyor. 14 Aralık'ta Merkür retro yapıyor. 27 Aralık'ta Dolunay, Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Mars, Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sağlığınızla ilgili olumsuzluk söz konusu olmamasına rağmen; yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile uğraşacak, yüksek tansiyon ve kalp sorunları olan yaşlı dostlarınıza yardım edeceksiniz. Uzun süren kronik rahatsızlığınız varsa, bu dönemde bir doktora görünerek, kesin sonuç getirecek tedavinizi yaptırabilirsiniz.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.