Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların aralık ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'başak' burcunu neler bekliyor? Başak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'başak' burcunu aralık ayında bekleyenler...

burçç

ARALIK AYINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Bağımsız iş yapmaya yöneleceksiniz. Finans açısından kolay kredi kaynakları, çevre desteklerinizin artışı gibi değişik konular ortaya çıkacak. Satürn uyumu size büyük bir cesaret veriyor. Başarma konusunda size sunacağı avantajı, kişisel hedeflerinizin yapıcı bir başlangıcı olarak kullanabilirsiniz.

Karşı tarafı rahatsız edici etkilere neden olmadan, arzuladığınız konulara işlerlik kazandırabilirsiniz. Öğretici etkiler veren Satürn, size zorluklar sunuyor gibi görünse de, başarılı olmak için izlemeniz gereken stratejik yolları öğrenmenize neden olacaktır. Bulunduğunuz konumda ilerlemek ve sesinizi duyurmak istiyorsanız; iç dünyanızla ilgili sorunları bir kenara koyarak, çatışmalardan uzak durmalı, bu enerjiyi sosyal konularla ilgili durumlarda yakıt olarak kullanmalısınız.

12 Aralık'ta Yeni Ay, Yay burcunda doğuyor. 14 Aralık'ta Merkür geri gidiyor. 27 Aralık'ta Dolunay, Yengeç'te gerçekleşiyor. Ay içinde, sağlık sorununuz görünmemesine rağmen, yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz. Ay boyunca Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız.

5 Mayıs Yay burcu günlük burç yorumu 5 Mayıs Yay burcu günlük burç yorumu

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.