Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında, Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli iki şube müdürü ile bir komiser gözaltına alındı.

Soruşturmanın, bazı avukatların uyuşturucu dosyalarında şüpheliler lehine işlem yapılması amacıyla emniyet mensuplarına rüşvet verilmesine aracılık ettiği iddiası üzerine başlatıldığı öğrenildi.

İHA ve DHA’nın aktardığı bilgilere göre, soruşturma kapsamında Narkotik Şube Müdürü O.U. ile Koruma Şube Müdürü E.D.E. hakkında gözaltı kararı verildi. İki şube müdürü görevlerinden uzaklaştırılarak personel emrine çekildi.

Soruşturmanın devamında Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görevli komiser M.A. da gözaltına alındı. Dosya kapsamında iki avukat hakkında da işlem yapıldığı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube ekiplerinin yürüttüğü soruşturmada, rüşvet iddiaları ile bazı dosyalara usulsüz müdahale edilip edilmediği araştırılıyor.

Bartın’da eğlence mekanında bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
Bartın’da eğlence mekanında bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
İçeriği Görüntüle

Soruşturma sürüyor.

Muhabir: Çağlar Bülent Sansar