Çankaya Atatürk Sanat Merkezi, şubat ve mart programı
Çankaya Atatürk Sanat Merkezi, şubat ve mart programı
İçeriği Görüntüle

Ankara Pastacılar Tatlıcılar ve Şekerciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, Melike Hatun Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Mustafa Kahveci, üyelerin desteğiyle yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Pastacılar Odası’nda Mustafa Kahveci (1)

Kahveci yeniden başkan seçildi

ANKESOB Başkan Vekili Muhittin Köksal’ın divan başkanlığında yapılan genel kurulda, 2022–2025 dönemine ait faaliyet ve denetim raporları ile bilanço ve gelir-gider hesapları okunarak oy birliğiyle ibra edildi. Yeni dönem çalışma raporu ve tahmini bütçenin kabul edilmesinin ardından seçime geçildi. Sandık başına giden üyeler, Mustafa Kahveci’ye yeniden görev verdi.

Pastacılar Odası’nda Mustafa Kahveci (4)

Kahveci: Sektörün sorunları önceliğimiz

Teşekkür konuşmasında üyelerinin desteğine vurgu yapan Mustafa Kahveci, yeni dönemde sektörün temel sorunlarına odaklanacaklarını belirtti. Girdi ürünlerde KDV oranının yüzde 1, satışta ise yüzde 10 olmasının maliyetleri artırdığını ifade eden Kahveci, yüksek hammadde fiyatları, kayıt dışı üretim ve kalifiye eleman sıkıntısının esnafı zorladığını söyledi.

Kahveci, “Üyelerimizin yanında olmaya ve sektörümüzün sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Pastacılar Odası’nda Mustafa Kahveci (2)

Yeni dönem yönetimi belirlendi

Genel kurulda, Ankara Pastacılar Tatlıcılar ve Şekerciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni dönem yönetim ve denetim kurulları da belirlendi. Başkan Kahveci, genel kurula katılım sağlayan üyelere ve emeği geçenlere teşekkür ederek yeni dönemin camia için hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Haber Merkezi